Καφές & Μηχανές για το Γραφείο σας

 • 13 Εκλεκτές Ποικιλίες για κάθε στιγμή της ημέρας
 • Μηχανές καφέ που καλύπτουν τις ανάγκες σας
 • Λύσεις υπηρεσιών στα μέτρα σας
Επικοινωνηστε μαζι μας

ΚΑΦΕΣ

Ό,τι καλύτερο για τον χώρο εργασίας σας

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα διαλείμματα καφέ έχουν σημασία για την ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των υπαλλήλων, και οι καφέδες και οι μηχανές Nespresso για γραφεία τους βοηθούν να μεταμορφώσουν μια γρήγορη κουβεντούλα σε ποιοτική συζήτηση. Κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης, το διάλειμμα καφέ είναι μια ευπρόσδεκτη ανάπαυλα και μια ευκαιρία για να συζητηθούν και να μοιραστούν ιδέες σε χαλαρή ατμόσφαιρα.


*Πηγή: Strategic Research 2014

84%

των πελατών πιστεύουν ότι οι επιχειρήσεις που σερβίρουν καφέ Nespresso, δίνουν μεγάλη σημασία στην ποιότητα.*

Ικανοποίηση και πιστότητα πελατών: Μια θετική εικόνα που αποκαλύπτει τις αξίες της εταιρίας.

Προσφέροντας ένα ρόφημα καφέ υψηλής ποιότητας, δείχνετε ότι προσέχετε κάθε λεπτομέρεια και δημιουργείτε μια θετική εντύπωση για το χώρο εργασίας σας. Εκτός από ευχάριστες στιγμές καφέ για συναδέλφους και πελάτες, οι μελέτες δείχνουν ότι η προσφορά ροφημάτων Nespresso μπορεί να αυξήσει την κερδοφορία σας!*

*Πηγή: Strategic Research 2014

 • 90%

  των πελατών εκτιμούν ότι η προσφορά καφέ  Nespresso δημιουργεί μια θετική εικόνα για την εταιρεία*

 • 83%

  των πελατών πιστεύουν ότι η επιλογή Nespresso υποδηλώνει πως η επιχείρηση φροντίζει τους πελάτες της. *

 • 82%

  των πελατών θεωρούν ότι Nespresso είναι σύγχρονη. *

*Πηγή: Strategic Research 2014

13 ΕΚΛΕΚΤΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ

 • Ristretto Intenso

  Στον Nespresso Ristretto Intenso, ο καφές Arabica Nοτίου Αμερικής συνυπάρχει αρμονικά με δύο ποικιλίες καφέ Robusta Κεντρικής Αμερικής. Στην ποικιλία Arabica Νοτίου Αμερικής υπεισέρχεται η τολμηρή ένταση των δύο ποικιλιών Robusta της Κεντρικής Αμερικής. Οι ποικιλίες Robusta προσδίδουν περισσότερα από μία εκρηκτική δύναμη. Το αποτέλεσμα στην κούπα είναι ένας τολμηρός καφές, με έντονη αίσθηση καβουρδίσματος, μοναδική πικράδα, νότες πιπεριού και ξύλου που ισορροπούνται από μία μεστή και κρεμώδη υφή.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 25ml

 • Origin India

  Οι ποικιλίες καφέ που του Origin India συλλέγονται χειρονακτικά και επιλέγονται προσεκτικά από μία μόνον περιοχή στην νότια Ινδία, την Καρνατάκα. Θα γευτείτε μόνο τους πιο καθαρόαιμους ινδικούς καφέδες στον Origin India. Οι ποικιλίες Arabica είναι υγρής επεξεργασίας γνωστές για την ολοκληρωμένη γεύση τους και τις απαλές νότες σοκολάτας. Οι ποικιλίες Robusta φημίζονται για το μεγάλο τους μέγεθος και την πυκνότητα – είναι γεμάτοι από εκείνα τα πλούσια, δυνατά αρωματικά χαρακτηριστικά που δίνουν στον Nespresso Origin India την έντασή του.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 25ml

 • Ristretto

  Ο Nespresso Ristretto χαρμάνι καφέδων αποκλειστικά Arabica από την Κεντρική και Νότια Αμερική. Επιλέξαμε να συνδυάσουμε ορισμένους πλυμένους «washed» καφέδες από τα υψηλά οροπέδια της Κεντρικής Αμερικής με κάποιους Νοτιοαμερικανικούς καφέδες φυσικής «natural» επεξεργασίας. Μαζί αυτοί οι καφέδες Arabica της Λατινικής Αμερικής χαρίζουν πλούτο και βάθος σε αυτό τον καφέ Ristretto.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 25ml

 • Espresso Forte

  Ο Espresso Forte είναι ένα χαρμάνι καφέδων Arabica από την Νότια και Κεντρική Αμερική. Μεταξύ άλλων προελεύσεων καφέ, οι βασικοί συντελεστές σε αυτό τον καφέ Nespresso pro είναι ένας καφές από τη Βραζιλία και ένας καφές από την Κόστα Ρίκα. Ο φυσικής επεξεργασίας Arabica από τη Βραζιλία δανείζει τη νότα βύνης και των ψημενών δημητριακών. Οι πλυμένοι Arabica της Κόστα Ρίκα φέρνουν αρώματα μαρμελάδας κόκκινων φρούτων που επιτυγχάνουν μια έντονη ισορροπία σε αυτόν τον Espresso Forte.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 40ml

 • Espresso Leggero

  Οι καφέδες Arabica ξηρής επεξεργασίας από τη Βραζιλία είναι γνωστοί για τον ήπιο χαρακτήρα τους. Αποτελούν μια γερή βάση πάνω στην οποία προσθέτουμε Arabica Κολομβίας για την ζωντανή του οξύτητα. Η ξηρής επεξεργασίας Robusta προσδίδει σώμα – αυτή την βελούδινη υφή- και φυτικές νότες. Εάν και είναι κυρίως ένα χαρμάνι ήπιων καφέδων, η Robusta χαρίζει σε αυτό το χαρμάνι Nespresso pro την απύθμενη πολυπλοκότητα του.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 40ml

 • Origin Brazil

  Αυτός ο καφές Nespresso pro αποτελείται από ένα χαρμάνι Βραζιλιάνικου Arabica με μια νότα γλυκών δημητριακών χαρακτηριστικό της προέλευσής του. Ορισμένοι καφέδες Arabica προέρχονται από φυτείες σε οροπέδια της περιοχής Minas Gerais στη νότια Βραζιλία , αλλά ξεκινήσαμε με μερικές ποικιλίες που καλλιεργούνται στην άγονη σάβανα της περιοχής Cerrado. Έπειτα αναμείξαμε κόκκους καφέ Bourbon ημι-υγρής επεξεργασίας που είναι γνωστοί για την μελένια γλυκύτητά τους. Αυτό το χαρμάνι πραγματικά συλλαμβάνει το πνεύμα του Βραζιλιάνικου καφέ.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 40ml

 • Origin Guatemala

  Αυτός ο Nespresso είναι ένα χαρμάνι Arabica και Robusta από τη Γουατεμάλα – γνωστή για τους εξαιρετικούς Arabica καφέδες της. Με προσοχή συμπεριλάβαμε ορισμένους από τους καλύτερους πλυμένους Arabica από τη Γουατεμάλα όταν σχεδιάζαμε αυτό τον καφέ Nespresso pro. Όμως ανακαλύψαμε και μια σπάνια πλυμένη Robusta στη Γουατεμάλα και δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε στο να μην την προσθέσουμε στο χαρμάνι. Προσφέρει τόλμη, μια εκλεπτυσμένη πικράδα και μια ιδιαίτερη νότα δημητριακών που δίνει σε αυτό τον καφέ μια αφοπλιστική δύναμη.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 110ml

 • Lungo Forte

  Ο Lungo Forte είναι ένας καφές Lungo που απαρτίζεται μόνον από Arabica της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής. Μεταξύ άλλων Λατινοαμερικανικών προελεύσεων, αυτός ο καφές Lungo περιλαμβάνει κόκκους καφέ από την Κολομβία και τη Γουατεμάλα. Οι πλυμένοι λατινοαμερικάνικοι Arabica του χαρίζουν μια διακριτή νότα βύνης που αναπτύσσει έναν χαρακτήρα έντονα καβουρδισμένου κατά τη διαδικασία καβουρδίσματος του καφέ. Ο πλυμένος Arabica από τα οροπέδια της Γουατεμάλα προσδίδει μια ντελικάτη νότα φρούτων και αποτελεί τη γοητεία του.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 110ml

 • Lungo Leggero

  Ο Nespresso Lungo Leggero φτιάχνεται από ήπιους αρωματικούς καφέδες από την Αφρική και την Λατινική Αμερική. Οι κρυφοί θησαυροί του απαρτίζονται από έναν Arabica Αιθιοπίας από την Ανατολική Αφρική και έναν Κολομβιανό Arabica από την Νότια Αμερική. Περιλαμβάνει επίσης ήπιους πλυμένους Arabicas από την Λατινική Αμερική.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 110ml

 • Espresso Decaffeinato

  Σε αυτό το χαρμάνι των Νοτιοαμερικανικών Arabica συνυπάρχει μια ιδέα Robusta για να προσδώσει την ένταση στον Nespresso Espresso Decaffeinato. Ο πλυμένος Arabica της Κολομβίας φέρνει μια αίσθηση φρούτων που εξισορροπείται από τη γλυκιά νότα δημητριακών του Βραζιλιάνικου Arabica. Η Robusta επίσης προσθέτει πυκνότητά στο σώμα του χαρμανιού αυτού του καφέ Nespresso pro. Όλοι οι καφέδες υποβάλλονται σε προσεκτική διαδικασία αφαίρεσης της καφεΐνης πριν το καβούρδισμα.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 40ml

 • Lungo Decaffeinato

  Ένα χαρμάνι καφέδων Arabica Νότιας Αμερικής και Ανατολικής Αφρικής δημιουργούν μια πλήρη γκάμα γεύσεων για αυτό τον καφέ Nespresso pro χωρίς καφεΐνη. Από άλλες προελεύσεις, ο Lungo Decaffeinato περιλαμβάνει πλυμένους Arabica από Αιθιοπία και Κολομβία. Η αφαίρεση της καφεΐνης γίνεται προσεκτικά για να διατηρηθούν όλα τα εκλεπτυσμένα και πολύπλοκα αρώματά που τους αναδεικνύουν σε έναν τόσο αφοπλιστικό καφέ.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 110ml

 • Espresso Vanilla

  Ο Espresso Vanilla είναι ένας αρωματισμένος καφές που δημιουργήθηκε με βάση τον Espresso Forte, ένα περίπλοκο κι έντονα καβουρδισμένο χαρμάνι από Arabica Νοτίου και Κεντρικής Αμερικής. Ένας μεταξένιος αρωματισμένος καφές χάρη στο πάντρεμα του γεμάτου κι ελαφρώς καραμελωμένου αρώματος της βανίλιας με το περίπλοκο προφίλ της Εκλεκτής Ποικιλίας Espresso Forte.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 40ml

 • Espresso Caramel

  Ο Espresso Caramel είναι ένας αρωματισμένος καφές που δημιουργήθηκε με βάση τον Espresso Forte, ένα περίπλοκο κι έντονα καβουρδισμένο χαρμάνι από Arabica Νοτίου και Κεντρικής Αμερικής. Οι γλυκές γεύσεις της καραμέλας απαλύνουν τις νότες καβουρδισμένου καφέ της Εκλεκτής Ποικιλίας Espresso Forte, γεννώντας ένα ευχάριστο καφέ με νότες καραμελωμένης ζάχαρης.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 40ml

13 Grands Crus to suit every taste, any time of the day

 • Ristretto Intenso

  Τολμηρό χαρμάνι Robustas από τη Βραζιλία και τη Γουατεμάλα, που δημιουργείται ειδικά για τη Nespresso, και ενός ξεχωριστά καβουρδισμένου Arabica από τη Νότιο Αμερική, ο Ristretto Intenso αποτελεί έναν καφέ ξεχωριστής έντασης. Η δυνατή πικράδα του και οι νότες πιπεριού ισορροπούνται από μία μεστή και κρεμώδη υφή.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 25ml

 • Ristretto Origin India

  Ο Ristretto Origin India αποτελεί το πάντρεμα των εκλεκτότερων Arabica με μία ιδέα Robusta από την νότια Ινδία. Είναι ένας καφές με μεστό σώμα, ισχυρό χαρακτήρα και νότες μπαχαρικών.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 25ml

 • Ristretto

  Περιέχοντας μόνο αυθεντικούς κι έντονα καβουρδισμένους Arabica από την Νότια και Κεντρική Αμερική, ο Ristretto είναι ένας καφές με πυκνό σώμα και χαρακτηριστικές νότες κακάο.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 25ml

 • Espresso Forte

  Φτιαγμένος αποκλειστικά από Arabica Νότιας και Κεντρικής Αμερικής, αυτός ο έντονα καβουρδισμένος espresso διαθέτει περίπλοκο άρωμα κι εξαιρετική ισορροπία από νότες φρούτων και δυνατού καβουρδίσματος.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 40ml

 • Espresso Leggero

  Εξαιρετικά γευστικό χαρμάνι Νοτιοαμερικανικών καφέδων Arabica και Robusta, ο Espresso Leggero προσθέτει βελούδινες νότες κακάο και δημητριακών σε ένα καλά ισορροπημένο σώμα.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 40ml

 • Espresso Origin Brazil

  Αυθεντικός καφές Arabica, ο Espresso Origin Brazil αποτελεί ένα ντελικάτο χαρμάνι με βελούδινη υφή και μία κομψά ήπια και γλυκιά γεύση που ενισχύεται από ελαφριές νότες καλοψημένου.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 40ml

 • Lungo Origin Guatemala

  Χαρμάνι Arabica και πλυμένου Γκουρμέ Robusta, ο Lungo Origin Guatemala αποτελεί ένα βελούδινο και ισορροπημένο χαρμάνι με έντονες νότες αποξηραμένων δημητριακών με γεύση βύνης που τονίζουν τον δριμύ του χαρακτήρα.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 110ml

 • Lungo Forte

  Περίπλοκο χαρμάνι καφέδων Arabica από την Νότια και Κεντρική Αμερική, ο Lungo Forte διαθέτει έντονες νότες καβουρδισμένου καφέ με μία ελαφριά ιδέα φρούτων.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 110ml

 • Lungo Leggero

  Ντελικάτο χαρμάνι ελαφρώς καβουρδισμένων Arabicas από την Ανατολική Αφρική, τη Νότια και Κεντρική Αμερική, ο Lungo Leggero είναι ένας αρωματικός καφές με ήπιες νότες γιασεμιού.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 110ml

 • Espresso Decaffeinato

  Οι σκουροψημένοι Arabica Νότιας Αμερικής με μία ιδέα Robusta αναδεικνύουν ευαίσθητες νότες κακάο και ψημένων δημητριακών σε αυτόν τον espresso χωρίς καφεΐνη, που διαθέτει μεστό σώμα.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 40ml

 • Lungo Decaffeinato

  Χαρμάνι Νοτιοαμερικανικών Arabica και Robusta χωρίς καφεΐνη, ο συγκεκριμένος καφές αποκαλύπτει γεύσεις κόκκινων φρούτων που ισορροπούνται από γλυκές νότες δημητριακών.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 110ml

 • Espresso Vanilla

  Ο Espresso Vanilla είναι ένας αρωματισμένος καφές που δημιουργήθηκε με βάση τον Espresso Forte, ένα περίπλοκο κι έντονα καβουρδισμένο χαρμάνι από Arabica Νοτίου και Κεντρικής Αμερικής.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 40ml

 • Espresso Caramel

  Ο Espresso Caramel είναι ένας αρωματισμένος καφές που δημιουργήθηκε με βάση τον Espresso Forte, ένα περίπλοκο κι έντονα καβουρδισμένο χαρμάνι από Arabica Νοτίου και Κεντρικής Αμερικής.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 40ml

ΜΗΧΑΝΕΣ

Εξατομικευμένες λύσεις για όλους τους χώρους καφέ

Οι ειδικοί μας διεξάγουν μια αναλυτική εκτίμηση των αναγκών σας πριν προτείνουν τις ιδανικές λύσεις Nespresso για να καλύψουν τις απαιτήσεις των χώρων σας: υποδοχή, χώρος αναμονής, χώρος καφέ ή κουζίνα.

Επίσης προσφέρουμε εύκολες, καινοτόμες επιλογές πληρωμής ως αναπόσπαστο μέρος της προσφοράς μας.

Μια αποκλειστική σειρά επαγγελματικών μηχανών καφέ
σχεδιασμένες για να καλύπτουν τις ανάγκες σας

 • Zenius

  • Εύκολη στη χρήση, αποτελεσματική για γρήγορο και κορυφαίο αποτέλεσμα.
  • Δοχείο νερού 2 λίτρων για μεγάλη αυτονομία.
  ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Gemini Range

  • Προχωρημένη σχεδίαση, ευελιξία στη χρήση και διπλή κεφαλή για την παρασκευή 2 ροφημάτων καφέ ταυτοχρόνως.
  • Παρέχει τη δυνατότητα για την δημιουργία συνταγών καφέ με βάση το γάλα.
 • Aguila Range

  • Εμβληματική ποιότητα στο τελικό ρόφημα για μεγάλη απόδοση με 2 ή 4 κεφαλές εκχύλισης και συνταγές με βάση το γάλα με το πάτημα ενός κουμπιού.
 • Συστημα με πληρωμη

  • 3 λύσεις πληρωμής: Πληρωμή με κέρματα, επαναφορτιζόμενες κάρτες πληρωμής, μπρελόκ.
  • 4 σχήματα: επιτοίχιο, επιτραπέζιο, με ντουλάπι βάσης, πλήρης πύργος

Υπηρεσιες

Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε για σας;

Όταν διευθύνετε μια επιχείρηση, ο χρόνος σας είναι πολύτιμος. Χρειάζεστε φερέγγυα τεχνική υποστήριξη και αποκλειστικές υπηρεσίες που σας αφήνουν ελεύθερους να συγκεντρωθείτε στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας. Είτε αφορά την παράδοση εντός 24 ή 48 ωρών, είτε το δανεισμό έξτρα μηχανών, η Nespresso φροντίζει τις λεπτομέρειες για εσάς.

 • ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ
  ΛΥΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ
 • ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ
  ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ
 • ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
  ΜΗΧΑΝΗΣ
 • ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
  ΕΝΤΟΣ 48 ΩΡΩΝ

ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ

The Positive Cup: Η προσέγγισή μας στη διατηρησιμότητα

Στη Nespresso, πιστεύουμε ότι κάθε κούπα καφέ δεν προσφέρει απλώς και μόνο μία στιγμή απόλαυσης, αλλά συνεισφέρει στην επανόρθωση, τον εμπλουτισμό και αναζωογόνηση των περιβαλλοντικών πηγών και κοινοτήτων. Ως επιχείρηση, η διατηρησιμότητα είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούμε και βρίσκεται στην καρδιά κάθε δραστηριότητάς μας. Μέσω της στρατηγικής μας για τη διατηρησιμότητα "The Positive Cup", θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας για το 2020 ο οποίος είναι να κάνουμε κάθε κούπα καφέ Nespresso μία θετική κούπα. Για να γίνει το όραμα αυτό πραγματικότητα, η Nespresso έχει θέσει ορισμένες φιλόδοξες δεσμεύσεις:

 • Καφές: 100% καφές διατηρήσιμης προέλευσης
 • Κάψουλες: 100% αλουμίνιο υπεύθυνης διαχείρισης
 • Κλίμα: 100% ανθρακικά ουδέτερες λειτουργίες

Ενδιαφέρεστε για τις επαγγελματικές μας υπηρεσίες;

Επικοινωνηστε μαζι μας

Ή ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 210 67 11 007