Origin India

Έντονος και Πικάντικος

0,412

Original 40ml
Espresso
Original 25ml
Ristretto
Ένταση
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

ΕΝΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟΣ

Έχετε ακούσει τον μύθο του Baba Budan; Το 1670 πέρασε λαθραία 7 κόκκους καφέ στην Ινδία, δημιουργώντας τον πρώτο καφέ που καλλιεργήθηκε ποτέ εκτός της Αφρικής, γενέτειρας του καφέ.
Ο Origin India αποτελεί φόρο τιμής στους κόκκους Arabica και Robusta που φύτεψε. Δυνατός και πικάντικος – η αρωματική του ένταση «ξυπνά» τον ουρανίσκο με μία ευγενή σπιρτάδα, άξια της ιστορίας του. Η συγκομιδή γίνεται χειρωνακτικά και οι καφέδες επιλέγονται προσεκτικά από μία μόνον περιοχή στην νότια Ινδία, την Καρνατάκα. Καβουρδίζουμε ελαφρά του καφέδες Arabica, ώστε να διατηρηθούν ακέραια τα φίνα αρώματα. Ο Robusta υποβάλλεται σε σύντομο και έντονο καβούρδισμα, για να αναδειχθούν οι έντονες νότες κακάο και μπαχαρικών. Οι εξωτικές νότες μπαχαρικών και το πλούσιο καβούρδισμα αναδεικνύονται υπέροχα, όταν συνδυάσουμε τον Origin India με γάλα.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Τα αρώματα του Origin India αντηχούν την προέλευση του καφέ. Οι νότες ξύλου και αυτή η ένταση του γαρίφαλου, του μοσχοκάρυδου και του πιπεριού αντανακλούν τα φυτά που ευδοκιμούν ανάμεσα στα καφεόδεντρα στη νότια Ινδία.

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ

Καβουρδίζουμε ελαφρά του καφέδες Arabica σε αυτή την κάψουλα Nespresso Professional για μεγάλο χρόνο, ώστε να διατηρηθούν ακέραια τα φίνα αρώματα. Ο Robusta αυτού του χαρμανιού υποβάλλεται σε διαρκές, έντονο καβούρδισμα για να αναδειχτούν οι έντονες νότες κακάο και μπαχαρικών.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Οι ποικιλίες καφέ του Origin India συλλέγονται χειρωνακτικά και επιλέγονται προσεκτικά από μία μόνον περιοχή στην νότια Ινδία, την Καρνατάκα. Θα γευτείτε μόνο τους πιο καθαρόαιμους ινδικούς καφέδες στον Origin India. Οι κόκκοι Arabica είναι υγρής επεξεργασίας, γνωστοί για την ολοκληρωμένη γεύση τους και τις απαλές νότες σοκολάτας. Οι ποικιλίες Robusta φημίζονται για το μεγάλο τους μέγεθος και την πυκνότητα – είναι γεμάτοι από εκείνα τα πλούσια, δυνατά αρωματικά χαρακτηριστικά που δίνουν στον Nespresso Origin India την έντασή του.

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ

To 2003 ανακοινώσαμε τις δεσμεύσεις μας για τη διατηρησιμότητα και την ποιότητα. Σήμερα, γιορτάζουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία μας με τη Rainforest Alliance μέσω του Προγράμματος Διατηρήσιμης Ποιότητας ΑΑΑ TM. Προμηθευόμαστε πάνω από το 80% του καφέ μας από φάρμες ΑΑΑ και πάνω από το 40% του καφέ μας από τις πιστοποιημένες φάρμες Rainforest AllianceTM.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Η Nespresso δεσμεύεται να είναι σημαντικός αρωγός μιας αειφόρου οικονομίας καφέ, από την παραγωγή του καφέ έως την ανακύκλωση καψουλών.
Από το ξεκίνημά της, η Nespresso επέλεξε το αλουμίνιο, επειδή είναι το ιδανικό υλικό, για να προστατέψει τα αρώματα των καφέδων της. Επιπλέον, έχει το πλεονέκτημα να είναι 100% ανακυκλώσιμο.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Είδη Σερβιρίσματος Καφέ
Απολάυστε τον καφέ σας στην τέλεια κούπα
Ανακαλύψτε Περισσότερα
Συντήρηση και Αφαλάτωση Μηχανής Καφέ
Σχεδιασμένο για την πλήρη γκάμα μηχανών σας
Ανακαλύψτε Περισσότερα
Βάσεις και Θήκες για Κάψουλες Καφέ
Ένας όμορφος τρόπος παρουσίασης των προϊόντων καφέ σας
Ανακαλύψτε Περισσότερα
17 ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Η Nespresso προσφέρει μια πλήρη σειρά εξειδικευμένων υπηρεσιών, καθώς δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από μια μηχανή καφέ που λειτουργεί τέλεια.
Για αυτό, σας παρέχουμε επαγγελματικές μηχανές καφέ σε άψογη κατάσταση λειτουργίας και άμεση εξυπηρέτηση για ό,τι χρειάζεστε μετά την πώληση, όπως προμήθειες, συντήρηση ή τεχνικές υπηρεσίες.
ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Εγκατάσταση και επίδειξη της καινούργιας επαγγελματικής μηχανής σας**
ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Για παραγγελίες άνω των 100 μερίδων καφέ ή αξίας 40€ η παράδοση είναι δωρεάν.
ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
Οι τεχνικοί μας μπορούν να παρέχουν επί τόπου βοήθεια εντός 2 εργάσιμων ημερών **
ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ
Αντικατάσταση του μηχανήματος κατά τη διάρκεια του σέρβις εάν η επισκευή δεν είναι δυνατή επί τόπου **
*Τιμές τυπικής μονάδας χωρίς Φ.Π.Α
** Για αυτές τις υπηρεσίες μπορεί να υπάρχει χρέωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 210 67 11 007.