Colombia Organic

Κρεμώδης με Μεγάλη Διάρκεια

0,437

Original 40ml
Espresso
Original 110ml
Lungo
Ένταση
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

ΚΡΕΜΩΔΗΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Σε ύψη που σε συναρπάζουν, το να βλέπεις το ώριμο κόκκινο κεράσι του καφέ έναντι στο βαθύ πράσινο των φυλλωσιών είναι τόσο εντυπωσιακό όσο μια γουλιά από αυτόν τον καφέ.
Κάτω από την κρεμώδη του υφή, ο Colombia Organic συνδυάζει ένα δελεαστικό χαρακτήρα ψημένων δημητριακών σε αρμονία με τις κλασικές νότες κόκκινων φρούτων αυτής της προέλευσης. Οι αγρότες στην περιοχή Τολίμα καλλιεργούν τον καφέ τους σύμφωνα με αυστηρές βιολογικές πρακτικές, φροντίζοντας τη γη και την καλλιέργεια καφέ για τις επόμενες γενιές.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ένας αρμονικός και γλυκός καφές με ψημένες νότες δημητριακών και κόκκινα φρούτα, που ολοκληρώνεται με μια άφθονη, πυκνή κρέμα και μια επίγευση που διαρκεί.

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ

Καβουρδίζουμε αυτόν τον καφέ μοναδικής προέλευσης σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος είναι πιο ελαφρύ και περιλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του καφέ. Το δεύτερο μέρος είναι μικρότερο σε όγκο αλλά είναι πιο δυνατό για να προσθέσει ένταση πολυπλοκότητας στο τελικό αποτέλεσμα.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κρυμμένοι ανάμεσα σε εθνικά πάρκα, οι μικροκαλλιεργητές της Τολίμα ζουν σε εντυπωσιακό υψόμετρο, φροντίζοντας τους κόκκους καφέ Arabica κάτω από τη σκιά των δέντρων και τη νεφοκάλυψη με μεγάλη προσοχή. Πίσω τους, τα ηφαίστεια των Άνδεων δίνουν ακόμη περισσότερη σκιά στις κολομβιανές εκτάσεις καφέ. Εναποθέτουν θρεπτικά συστατικά στο έδαφος και δημιουργούν μια συγκεκριμένη δομή εδάφους που καλλιεργεί πιο υγιή καφεόδεντρα, αποδίδοντας ένα μια περίτεχνη κούπα καφέ. Οι αγρότες πίσω από τον Colombia Organic εργάζονται με τα δώρα της φύσης για να καλλιεργήσουν έναν εξαιρετικό Arabica. Μια ισχυρή, καλά οργανωμένη κοινότητα, όπου οι αγρότες υπερηφανεύονται για την τέχνη τους, ενώ με ταπεινότητα αναζητούν υποστήριξη για την περαιτέρω προώθηση των πρακτικών ποιότητας και βιωσιμότητας τους.

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ

To 2003 ανακοινώσαμε τις δεσμεύσεις μας για τη διατηρησιμότητα και την ποιότητα. Σήμερα, γιορτάζουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία μας με τη Rainforest Alliance μέσω του Προγράμματος Διατηρήσιμης Ποιότητας ΑΑΑ TM. Προμηθευόμαστε πάνω από το 80% του καφέ μας από φάρμες ΑΑΑ και πάνω από το 40% του καφέ μας από τις πιστοποιημένες φάρμες Rainforest AllianceTM.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Η Nespresso δεσμεύεται να είναι σημαντικός αρωγός μιας αειφόρου οικονομίας καφέ, από την παραγωγή του καφέ έως την ανακύκλωση καψουλών.
Από το ξεκίνημά της, η Nespresso επέλεξε το αλουμίνιο, επειδή είναι το ιδανικό υλικό, για να προστατέψει τα αρώματα των καφέδων της. Επιπλέον, έχει το πλεονέκτημα να είναι 100% ανακυκλώσιμο.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Είδη Σερβιρίσματος Καφέ
Απολάυστε τον καφέ σας στην τέλεια κούπα
Ανακαλύψτε Περισσότερα
Συντήρηση και Αφαλάτωση Μηχανής Καφέ
Σχεδιασμένο για την πλήρη γκάμα μηχανών σας
Ανακαλύψτε Περισσότερα
Βάσεις και Θήκες για Κάψουλες Καφέ
Ένας όμορφος τρόπος παρουσίασης των προϊόντων καφέ σας
Ανακαλύψτε Περισσότερα
17 ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Η Nespresso προσφέρει μια πλήρη σειρά εξειδικευμένων υπηρεσιών, καθώς δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από μια μηχανή καφέ που λειτουργεί τέλεια.
Για αυτό, σας παρέχουμε επαγγελματικές μηχανές καφέ σε άψογη κατάσταση λειτουργίας και άμεση εξυπηρέτηση για ό,τι χρειάζεστε μετά την πώληση, όπως προμήθειες, συντήρηση ή τεχνικές υπηρεσίες.
ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Εγκατάσταση και επίδειξη της καινούργιας επαγγελματικής μηχανής σας**
ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Για παραγγελίες άνω των 100 μερίδων καφέ ή αξίας 40€ η παράδοση είναι δωρεάν.
ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
Οι τεχνικοί μας μπορούν να παρέχουν επί τόπου βοήθεια εντός 2 εργάσιμων ημερών **
ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ
Αντικατάσταση του μηχανήματος κατά τη διάρκεια του σέρβις εάν η επισκευή δεν είναι δυνατή επί τόπου **
*Τιμές τυπικής μονάδας χωρίς Φ.Π.Α
** Για αυτές τις υπηρεσίες μπορεί να υπάρχει χρέωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 210 67 11 007.