Origin Guatemala

Τολμηρός και Βελούδινος

0,412

Original 40ml
Espresso
Original 110ml
Lungo
Ένταση
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

ΤΟΛΜΗΡΟΣ ΚΑΙ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟΣ

Ο Origin Guatemala είναι ένα χαρμάνι κόκκων καφέ Arabica και εκλεκτών κόκκων Robusta. Το απρόσμενο στοιχείο είναι ότι τόσο ο Arabica όσο και ο Robusta είναι υγρής επεξεργασίας.
Η υγρή επεξεργασία προσδίδει μια μεταξένια υφή στην έντονα ξηρή νότα βύνης και δημητριακών του Robusta και την κλασική του πικράδα. Δίνουμε ένα σύντομο και έντονο καβούρδισμα τόσο στον Arabica όσο και στην Robusta σε αυτό τον καφέ Nespresso Professional. Έτσι, αναπτύσσεται ο δυναμικός χαρακτήρας, ενώ διατηρείται ζωντανή η αρωματική πολυπλοκότητα. Ο Origin Guatemala είναι ένας τολμηρός καφές, αλλά η δύναμή του είναι αφοπλιστική.
Ιδανικός και για συνταγές με γάλα.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Οι έντονες, ξηρές νότες βύνης και δημητριακών του Nespresso Guatemala εξισορροπούνται από την κομψή πικράδα του και από μια μεταξένια υφή. Θα αισθανθείτε τις κλασικές νότες δημητριακών του Robusta, αλλά και τη φίνα, ξηρή φυτική νότα, που προσθέτει στην πολυπλοκότητα του χαρμανιού. Ο Origin Guatemala είναι ένας τολμηρός καφές, αλλά η δύναμή του είναι αφοπλιστική.

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ

Δίνουμε ένα σύντομο και έντονο καβούρδισμα τόσο στον Arabica όσο και στην Robustα σε αυτό τον καφέ Nespresso Professional. Το σκούρο καβούρδισμα προσδίδει σε αυτόν τον καφέ κάποια από την τόλμη του. Η μικρή διάρκεια του καβουρδίσματος μάς βοηθά να κρατήσουμε ζωντανή την αρωματική πολυπλοκότητα του χαρμανιού.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Αυτός ο Nespresso είναι ένα χαρμάνι καφέ Arabica και Robusta από τη Γουατεμάλα. Με προσοχή συμπεριλάβαμε ορισμένους από τους καλύτερους πλυμένους Arabica από τη Γουατεμάλα, όταν σχεδιάζαμε αυτό τον καφέ Nespresso Professional.

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ

To 2003 ανακοινώσαμε τις δεσμεύσεις μας για τη διατηρησιμότητα και την ποιότητα. Σήμερα, γιορτάζουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία μας με τη Rainforest Alliance μέσω του Προγράμματος Διατηρήσιμης Ποιότητας ΑΑΑ TM. Προμηθευόμαστε πάνω από το 80% του καφέ μας από φάρμες ΑΑΑ και πάνω από το 40% του καφέ μας από τις πιστοποιημένες φάρμες Rainforest AllianceTM.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Η Nespresso δεσμεύεται να είναι σημαντικός αρωγός μιας αειφόρου οικονομίας καφέ, από την παραγωγή του καφέ έως την ανακύκλωση καψουλών.
Από το ξεκίνημά της, η Nespresso επέλεξε το αλουμίνιο, επειδή είναι το ιδανικό υλικό, για να προστατέψει τα αρώματα των καφέδων της. Επιπλέον, έχει το πλεονέκτημα να είναι 100% ανακυκλώσιμο.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Είδη Σερβιρίσματος Καφέ
Απολάυστε τον καφέ σας στην τέλεια κούπα
Ανακαλύψτε Περισσότερα
Συντήρηση και Αφαλάτωση Μηχανής Καφέ
Σχεδιασμένο για την πλήρη γκάμα μηχανών σας
Ανακαλύψτε Περισσότερα
Βάσεις και Θήκες για Κάψουλες Καφέ
Ένας όμορφος τρόπος παρουσίασης των προϊόντων καφέ σας
Ανακαλύψτε Περισσότερα
17 ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Η Nespresso προσφέρει μια πλήρη σειρά εξειδικευμένων υπηρεσιών, καθώς δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από μια μηχανή καφέ που λειτουργεί τέλεια.
Για αυτό, σας παρέχουμε επαγγελματικές μηχανές καφέ σε άψογη κατάσταση λειτουργίας και άμεση εξυπηρέτηση για ό,τι χρειάζεστε μετά την πώληση, όπως προμήθειες, συντήρηση ή τεχνικές υπηρεσίες.
ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Εγκατάσταση και επίδειξη της καινούργιας επαγγελματικής μηχανής σας**
ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Για παραγγελίες άνω των 100 μερίδων καφέ ή αξίας 40€ η παράδοση είναι δωρεάν.
ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
Οι τεχνικοί μας μπορούν να παρέχουν επί τόπου βοήθεια εντός 2 εργάσιμων ημερών **
ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ
Αντικατάσταση του μηχανήματος κατά τη διάρκεια του σέρβις εάν η επισκευή δεν είναι δυνατή επί τόπου **
*Τιμές τυπικής μονάδας χωρίς Φ.Π.Α
** Για αυτές τις υπηρεσίες μπορεί να υπάρχει χρέωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 210 67 11 007.