Το μυστικό ενός τέλειου καφέ, για κάθε επαγγελματία εστίασης!

Αυτό είναι το μυστικό για τέλειο καφέ που κάθε επαγγελματίας εστίασης πρέπει να γνωρίζει

by Spyros Kerkyras


Ο καφές είναι τέχνη, και όπως κάθε δημιουργία χρειάζεται τα κατάλληλα εργαλεία.

Ως επαγγελματίας, με χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εστίασης, έχω το προνόμιο να πειραματίζομαι με διάφορες μηχανές και brands καφέ, κάτι που με έκανε να καταλήξω σε χαρμάνια εξαιρετικής ποιότητας που κάνουν τη διαφορά. Άλλωστε, η επιλογή των κατάλληλων ποικιλιών καφέ είναι σημαντική ώστε να ικανοποιήσει ακόμη και τις πιο απαιτητικές παλέτες.

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο καφές είναι αναπόσπαστο κομμάτι μιας ολοκληρωμένης γευστικής εμπειρίας, γι’ αυτό και εμπιστεύομαι τη Nespresso Professional. Το γεγονός ότι με τη χρήση μιας και μόνο κάψουλας μπορώ να προσφέρω μια premium μονοποικιλιακή οργανική επιλογή που θα ολοκληρώσει ένα γεύμα υψηλής γαστρονομίας, για μένα αποτελεί αξία ανεκτίμητη. Και δεν αναφέρομαι μόνο στον απαραίτητο καφέ που θα μας τονώσει στην αρχή της ημέρας, αλλά και ως ενδιαφέρουσα προσθήκη σε ένα «ψαγμένο» cocktail.

Δε νοείται καλός καφές, χωρίς την ιδανική επιλογή μηχανής καφέ, και βέβαια, η Nespresso Professional έχει τη λύση. Η μεγάλη γκάμα εύχρηστων μηχανών που διατηρούν το χώρο καθαρό, προσφέροντας παράλληλα απαράμιλλο γευστικό αποτέλεσμα, αποτελεί για εμάς τους επαγγελματίες, μια μοναδική φαρέτρα επιλογών.

Υπάρχει και κάτι άλλο όμως: η εταιρεία τιμά τη δέσμευσή της για βιωσιμότητα με το ειδικό πρόγραμμα ανακύκλωσης των καψουλών αλουμινίου. Έτσι, ευθυγραμμίζεται με τις περιβαλλοντικές ανάγκες και στέλνει ένα ηχηρό θετικό μήνυμα σε όλους μας. 

Για εμένα η Nespresso Professional είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης στη βελτίωση της συνολικής γευστικής εμπειρίας. Η σταθερή ποιότητα, η αποτελεσματικότητα και η περιβαλλοντική συνείδηση την καθιστούν ως την ιδανική επιλογή για κάθε χώρο εστίασης. Ξεκινώντας από έναν απλό espresso και ένα πιο περίπλοκο ρόφημα, φθάνοντας μέχρι και στην παρασκευή ενός εξαιρετικού cocktail, η Nespresso Professional τα συνδυάζει όλα.

aguila machine

Σπύρος Κερκύρας
Bar Management & Consulting
CEO Bar Solutions

Θα θέλατε να εξασφαλίσετε μια υπέροχη ατμόσφαιρα στον εργασιακό σας χώρο και να προσφέρετε στους συνεργάτες και τους καλεσμένους σας απολαυστικές εμπειρίες καφέ;

Επικοινωνήστε τώρα