Υπεύθυνη Ανακύκλωση

Είμαστε οι επιλογές μας.
tree
ΓΙΑΤΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ;

Το αλουμίνιο είναι το καλύτερο και πιο κατάλληλο υλικό που διατίθεται σήμερα για την προστασία των αρωμάτων του υψηλής ποιότητας καφέ Nespresso:
capsule Οξυγόνο
Light Created with Sketch.
Οξυγόνο
capsule Φως του ήλιου
Light Created with Sketch.
Φως του ήλιου
capsule Υγρασία
Light Created with Sketch.
Υγρασία
recycle
recycle bag
Δωρεάν τσάντα ανακύκλωσης
recycle bin
Κάδος ανακύκλωσης
Για εταιρείες και ξενοδοχεία με μεγάλη κατανάλωση υπάρχει η δυνατότητα ειδικού κάδου ανακύκλωσης καψουλών Nespresso Professional.
Για περισσότερε πληροφορίες καλέστε στο 210 67 11 007.
Το αλουμίνιο είναι αέναα ανακυκλώσιμο και όλες οι κάψουλες αλουμινίου που συλλέγονται από τη Nespresso ανακυκλώνονται. Το ανακυκλωμένο αλουμίνιο παίρνει νέα μορφή, αφού χρησιμοποιείται για την παραγωγή άλλων αντικειμένων, όπως ενός ποδηλάτου Vélosophy ή ενός στυλό.
path
Αφού διαχωριστούν από το αλουμίνιο, οι κόκκοι του καφέ μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν με πολλούς και ολοένα και πιο καινοτόμους τρόπους. O καφές στην Ελλάδα κομποστοποιείται στις εγκαταστάσεις της Polyeco και χρησιμοποιείται σαν φυσικό λίπασμα.
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΒΗΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Ως προμηθευτής premium καφέ, φέρουμε την ευθύνη για τον κόσμο στον οποίο ζούμε. Η ευθύνη μας δεν τελειώνει με την απόλαυση του καφέ ή τη δέσμευσή μας για ανακύκλωση.
Η Nespresso έχει δεσμευτεί να ενεργεί υπεύθυνα και να κάνει μια θετική διαφορά όπου είναι δυνατόν. Τόσο για τους παραγωγούς καφέ μας, όσο και για την κοινωνία και το περιβάλλον.