Decaffeinato

Έντονος και Γεμάτος

Ιδανικός για Espresso (40 ml)

Προτείνεται επίσης για Lungo (110 ml)

0,388

Original 40ml
Espresso
Ένταση
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

ΕΝΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ

Ο Decaffeinato είναι ένα χαρμάνι καφέ χωρίς καφεΐνη από Arabica Νότιας Αμερικής με μία ιδέα Robusta.
Υποβάλλουμε αυτούς τους καφέδες χωρίς καφεΐνη σε σύντομο, αλλά έντονο σκούρο καβούρδισμα που αναπτύσσει τις νότες ψημένου του καφέ και ενισχύει το μεστό του σώμα. Οι απαλές νότες κακάο και ψημένων δημητριακών θα σας ωθήσουν μέσα στην πλούσια αρωματική τους ένταση. Οι καφέδες Arabica και Robusta – από Κολομβία, Βραζιλία και άλλες νοτιοαμερικάνικες προελεύσεις – υποβάλλονται σε πολύ προσεκτική αφαίρεση της καφεΐνης, για να διατηρηθεί η αρωματική τους πολυπλοκότητα. Έτσι, θα μπορείτε να απολαμβάνετε τον Decaffeinato ακόμα και πριν τα μεσάνυχτα.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ο Decaffeinato είναι πλούσιος αρωματικά, τόσο στον καφέ όσο και στην παχιά του κρέμα. Μπορείτε να αισθανθείτε την ντελικάτη νότα κακάο και τη δυνατή νότα ψημένων δημητριακών σε αυτόν τον μεστό espresso χωρίς καφεΐνη. Τα αρώματα του καλοψημένου δίνουν σε αυτόν τον Nespresso χωρίς καφεΐνη μια ένταση που θα σας κατακλύσει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας.

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ

Δίνουμε στους καφέδες αυτού του Nespresso decaf espresso ένα σύντομο, έντονο και σκούρο καβούρδισμα. Αναπτύσσει νότες ψημένου και ενισχύει το μεστό σώμα του καφέ.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Σε αυτό το χαρμάνι των νοτιοαμερικάνικων Arabica συνυπάρχει μια ιδέα Robusta, για να προσδώσει την ένταση στον Nespresso Decaffeinato. Ο πλυμένος Arabica της Κολομβίας φέρνει μια αίσθηση φρούτων που εξισορροπείται από τη γλυκιά νότα δημητριακών του βραζιλιάνικου Arabica. Η Robusta επίσης προσθέτει πυκνότητά στο σώμα του χαρμανιού αυτού του καφέ Nespresso Professional. Όλοι οι καφέδες υποβάλλονται σε προσεκτική διαδικασία αφαίρεσης της καφεΐνης πριν το καβούρδισμα.

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ

To 2003 ανακοινώσαμε τις δεσμεύσεις μας για τη διατηρησιμότητα και την ποιότητα. Σήμερα, γιορτάζουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία μας με τη Rainforest Alliance μέσω του Προγράμματος Διατηρήσιμης Ποιότητας ΑΑΑ TM. Προμηθευόμαστε πάνω από το 80% του καφέ μας από φάρμες ΑΑΑ και πάνω από το 40% του καφέ μας από τις πιστοποιημένες φάρμες Rainforest AllianceTM.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Η Nespresso δεσμεύεται να είναι σημαντικός αρωγός μιας αειφόρου οικονομίας καφέ, από την παραγωγή του καφέ έως την ανακύκλωση καψουλών.
Από το ξεκίνημά της, η Nespresso επέλεξε το αλουμίνιο, επειδή είναι το ιδανικό υλικό, για να προστατέψει τα αρώματα των καφέδων της. Επιπλέον, έχει το πλεονέκτημα να είναι 100% ανακυκλώσιμο.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Είδη Σερβιρίσματος Καφέ
Απολάυστε τον καφέ σας στην τέλεια κούπα
Ανακαλύψτε Περισσότερα
Συντήρηση και Αφαλάτωση Μηχανής Καφέ
Σχεδιασμένο για την πλήρη γκάμα μηχανών σας
Ανακαλύψτε Περισσότερα
Βάσεις και Θήκες για Κάψουλες Καφέ
Ένας όμορφος τρόπος παρουσίασης των προϊόντων καφέ σας
Ανακαλύψτε Περισσότερα
17 ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Η Nespresso προσφέρει μια πλήρη σειρά εξειδικευμένων υπηρεσιών, καθώς δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από μια μηχανή καφέ που λειτουργεί τέλεια.
Για αυτό, σας παρέχουμε επαγγελματικές μηχανές καφέ σε άψογη κατάσταση λειτουργίας και άμεση εξυπηρέτηση για ό,τι χρειάζεστε μετά την πώληση, όπως προμήθειες, συντήρηση ή τεχνικές υπηρεσίες.
ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Εγκατάσταση και επίδειξη της καινούργιας επαγγελματικής μηχανής σας**
ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Για παραγγελίες άνω των 100 μερίδων καφέ ή αξίας 40€ η παράδοση είναι δωρεάν.
ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
Οι τεχνικοί μας μπορούν να παρέχουν επί τόπου βοήθεια εντός 2 εργάσιμων ημερών **
ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ
Αντικατάσταση του μηχανήματος κατά τη διάρκεια του σέρβις εάν η επισκευή δεν είναι δυνατή επί τόπου **
*Τιμές τυπικής μονάδας χωρίς Φ.Π.Α
** Για αυτές τις υπηρεσίες μπορεί να υπάρχει χρέωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 210 67 11 007.