Peru Organic

Φρουτώδης και Εκλεπτυσμένος

0,437

Original 40ml
Espresso
Original 110ml
Lungo
Ένταση
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

ΦΡΟΥΤΩΔΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟΣ

Ταξιδέψαμε σε απομακρυσμένες περιοχές του Περού, αναζητώντας κάποιους από τους πιο εκλεκτούς κόκκους καφέ Arabica. Φτάσαμε πολύ ψηλά, πάνω από τα 1.000 μέτρα, στις μακρινές πλαγιές των Άνδεων και τους ανακαλύψαμε.
Έχοντας δεχτεί τη σχολαστική φροντίδα των μικροκαλλιεργητών, ο Peru Organic είναι ένας εκλεπτυσμένος, φρουτώδης καφές που ενισχύεται από γλυκές νότες ψημένων δημητριακών.
Ιδανικός και για συνταγές με γάλα.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

O Peru Organic είναι ένας οργανικός καφές που αναδίδει αρώματα φρούτων, ενώ η ντελικάτη οξύτητά του εξισορροπείται από γλυκές νότες ψημένων δημητριακών.

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ

Μετά από τόσο μεγάλη προσπάθεια να συλλέξουμε τον πιο εκλεκτό οργανικό περουβιανό καφέ, ήταν φυσικό να φροντίσουμε με την ίδια προσοχή το καβούρδισμά του. Ο Peru Organic είναι ένας καφές μοναδικής χώρας προέλευσης που καβουρδίζεται σε δύο μέρη, ώστε να δώσει ένα διακριτικά πολύπλοκο αποτέλεσμα στην κούπα. Τα δύο μέρη καβουρδίζονται ελαφρά και τονίζουν τον απαλό και ήπιο χαρακτήρα του χαρμανιού, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα εξωτικές φρουτώδεις νότες.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Στο Περού, η οροσειρά των Άνδεων εκτείνεται από το βορρά έως το νότο, χωρίζοντας την παράκτια έρημο από το τροπικό δάσος. Ο καφές αναπτύσσεται εδώ – ψηλά στις Άνδεις – μεταξύ 1.000 και 2.100 μέτρων. Στο υποτροπικό κλίμα αυτών των ορεινών περιοχών, το υψόμετρο και τα υψηλά επίπεδα υγρασίας βελτιώνουν σημαντικά την ποιότητα των κόκκων του καφέ.

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ

To 2003 ανακοινώσαμε τις δεσμεύσεις μας για τη διατηρησιμότητα και την ποιότητα. Σήμερα, γιορτάζουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία μας με τη Rainforest Alliance μέσω του Προγράμματος Διατηρήσιμης Ποιότητας ΑΑΑ TM. Προμηθευόμαστε πάνω από το 80% του καφέ μας από φάρμες ΑΑΑ και πάνω από το 40% του καφέ μας από τις πιστοποιημένες φάρμες Rainforest AllianceTM.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Η Nespresso δεσμεύεται να είναι σημαντικός αρωγός μιας αειφόρου οικονομίας καφέ, από την παραγωγή του καφέ έως την ανακύκλωση καψουλών.
Από το ξεκίνημά της, η Nespresso επέλεξε το αλουμίνιο, επειδή είναι το ιδανικό υλικό, για να προστατέψει τα αρώματα των καφέδων της. Επιπλέον, έχει το πλεονέκτημα να είναι 100% ανακυκλώσιμο.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Είδη Σερβιρίσματος Καφέ
Απολάυστε τον καφέ σας στην τέλεια κούπα
Ανακαλύψτε Περισσότερα
Συντήρηση και Αφαλάτωση Μηχανής Καφέ
Σχεδιασμένο για την πλήρη γκάμα μηχανών σας
Ανακαλύψτε Περισσότερα
Βάσεις και Θήκες για Κάψουλες Καφέ
Ένας όμορφος τρόπος παρουσίασης των προϊόντων καφέ σας
Ανακαλύψτε Περισσότερα
17 ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Η Nespresso προσφέρει μια πλήρη σειρά εξειδικευμένων υπηρεσιών, καθώς δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από μια μηχανή καφέ που λειτουργεί τέλεια.
Για αυτό, σας παρέχουμε επαγγελματικές μηχανές καφέ σε άψογη κατάσταση λειτουργίας και άμεση εξυπηρέτηση για ό,τι χρειάζεστε μετά την πώληση, όπως προμήθειες, συντήρηση ή τεχνικές υπηρεσίες.
ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Εγκατάσταση και επίδειξη της καινούργιας επαγγελματικής μηχανής σας**
ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Για παραγγελίες άνω των 100 μερίδων καφέ ή αξίας 40€ η παράδοση είναι δωρεάν.
ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
Οι τεχνικοί μας μπορούν να παρέχουν επί τόπου βοήθεια εντός 2 εργάσιμων ημερών **
ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ
Αντικατάσταση του μηχανήματος κατά τη διάρκεια του σέρβις εάν η επισκευή δεν είναι δυνατή επί τόπου **
*Τιμές τυπικής μονάδας χωρίς Φ.Π.Α
** Για αυτές τις υπηρεσίες μπορεί να υπάρχει χρέωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 210 67 11 007.