Nespresso Momento Coffee & Milk

Απλά διαισθητική. Φιλική προς τον χρήστη τεχνολογία για μια αξέχαστη εμπειρία καφέ με ή χωρίς γάλα.

3.490

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΦΕ NESPRESSO MOMENTO COFFEE & MILK ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΦΕ ΣΕ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Nespresso Momento Coffee & Milk
TECH SPECS:
ΒΑΡΟΣ: 33.14KG
ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟ ΔΟΧΕΙΟ ΝΕΡΟΥ: 4.9L
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΠxΒΧΥ): 560 X 500 x 420 MM
ΠΙΕΣΗ: ΕΩΣ 19 Bar
Η τελειότητα είναι η υπογραφή της επιχείρησής σας. Μεταξύ όλων των υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που θέλετε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας είναι και η εμπειρία του καφέ. Ευέλικτες και εύκολες στη χρήση, οι επαγγελματικές μηχανές καφέ Nespresso Momento Coffee θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας, όπου και αν τις εγκαταστήσετε. Με την πολύ απλή και διαισθητική λειτουργία τους, επιτρέπουν στο προσωπικό σας να επικεντρωθεί σε όλες αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που θα προσφέρουν μια τέλεια εμπειρία καφέ.
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΨΟΥΛΩΝ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ ΚΟΥΠΑΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑΣ ΚΑΦΕ
ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
ΕΥΚΟΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ
ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ

ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και οι επισκέπτες από όλο τον κόσμο επιλέγουν τη Nespresso Professional, επειδή αντιστοιχεί στις αξίες της ποιότητας και των προτύπων τους: μεγάλη ποικιλία εξαιρετικών καφέδων και ποικιλία γευστικών συνταγών γάλακτος που σερβίρονται πάντα με την ίδια ποιότητα, σε κάθε κούπα. Όλες αυτές οι ιδιότητες δεν είναι απλά μια λεπτομέρεια. Προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες καφέ που θα συνεισφέρουν στην επιχείρησή σας.
12 AVAILABLE MILK RECIPES FOR UNIQUE TASTEFUL MOMENTS
Teams are made of diverse personalities. Some like black coffees, some prefer milk recipes. With a catalogue of 12 milk recipes and 4 black coffee cup sizes to choose from, you can program 3 milk recipes and 3 coffee cup sizes. Nespresso Momento Coffee & Milk helps you to take into account each personality.
17 ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΧΩΡΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ SELF SERVICE

Χάρη στη χωρητικότητα των 400 καψουλών, η επαγγελματική μηχανή καφέ Nespresso Momento αποκτά αυτονομία. Διαθέσιμη σε side-by-side ή σε mini πύργο, επιλέξτε τη ρύθμιση που ταιριάζει στον χώρο σας. Και για μια λύση καφέ επί πληρωμή, η μηχανή σας μπορεί να εμπλουτιστεί με ένα σύστημα πληρωμών. Έτσι, οι καλεσμένοι σας μπορούν να απολαύσουν μια εμπειρία υψηλής ποιότητας καφέ όπου, όποτε και όπως θέλουν.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ

Έλεγχος εξαποστάσως, αυτόματη παρασκευή ή οθόνη κλειδώματος, όλες αυτές οι ανέπαφες λύσεις είναι εύκολες στην ενεργοποίηση τους και εύχρηστες για τους καλεσμένους σας.
Δείτε το Βίντεο

ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Με τον οδηγό βημάτων που υπάρχει στην οθόνη, η διαδικασία καθαρισμού είναι γρήγορη και εύκολη. Οι επισκέπτες σας απολαμβάνουν πάντα γευστικές συνταγές γάλακτος, με ασφάλεια.

ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΟΥΝ

Όπως και στη Nespresso Professional, η βιωσιμότητα αποτελεί βασικό στοιχείο της προσέγγισης και της Nespresso Momento.
ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
Οι καλεσμένοι σας αγαπούν τον καφέ οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας; Έχουν δίκιο. Η επαγγελματική μηχανή Nespresso Momento είναι κατασκευασμένη για αντοχή, με εξαρτήματα που αντέχουν έως και 250.000 κάψουλες ή μεταξύ 10 και 20 ετών ανάλογα με την κατανάλωση.
ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ
Ακόμα κι αν ένα κομμάτι της μηχανής σπάσει, μην ανησυχείτε. Δεν θα χρειαστεί να πεταχτεί. Η Nespresso Momento έχει σχεδιαστεί για εύκολη και γρήγορη επισκευή και επαναχρησιμοποίηση.