Bianco Intenso

Για έντονες, αλλά ισορροπημένες συνταγές με γάλα

0,437

Original 40ml
Espresso
Original 25ml
Ristretto
Artboardwhite
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

ΓΙΑ ΕΝΤΟΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΓΑΛΑ

Ο Bianco Intenso είναι ένας καφές που έχει δεχθεί μία σχολαστική τεχνική καβουρδίσματος σε δύο μέρη που αναδεικνύει την έντονη, αλλά ταυτόχρονα εκλεπτυσμένη ισορροπία μεταξύ καφέ και γάλακτος.
Το χαρμάνι αυτό αποτελείται κυρίως από κολομβιανούς Arabica που έχουν καβουρδιστεί με δύο τρόπους· ένα μέρος έχει καβουρδιστεί έντονα, ενώ το άλλο μέρος έχει καβουρδιστεί ελαφριά, έτσι ώστε όταν προστίθεται γάλα, να απελευθερώνονται νότες ψημένων δημητριακών, δημιουργώντας μία αρμονική κούπα καφέ.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ο BIANCO INTENSO έχει μία ένταση που μετριάζεται με τη γλυκύτητα του γάλακτος, δημιουργώντας μία όμορφη ισορροπία. Είναι αρκετά καβουρδισμένος, ώστε μην καλύπτεται γευστικά από το γάλα, δημιουργώντας έναν συναρπαστικό Cappuccino ή Latte Macchiato.

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ

Για να επιτύχουμε αυτή την ιδανική ισορροπία γεύσης του BIANCO INTENSO, χρειαζόμασταν ένα σχολαστικό ξεχωριστό καβούρδισμα. Το ένα μέρος καβουρδίζεται παρατεταμένα και έντονα και το άλλο μέρος πολύ πιο γρήγορα και ελαφρύτερα. Έτσι αναπτύσσεται αυτός ο ιδιαίτερος χαρακτήρας καβουρδίσματος που ταιριάζει υπέροχα με τη γλυκύτητα του γάλακτος.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Το σχολαστικό καβούρδισμα των προσεκτικά επιλεγμένων Κολομβιανών και Αιθιοπικών Arabica είναι ο λόγος για τον οποίο οι νότες δημητριακών και καρυδιών αποκαλύπτονται όταν προστίθεται η γλυκύτητα του γάλακτος δημιουργώντας μια τέλεια αρμονία γεύσεων. Δεν αλληλεπιδρούν όλοι οι καφέδες με το γάλα ή το αφρόγαλα , αλλά η επιλογή μερικών από τους καλύτερους Κολομβιανούς και Αιθιοπικούς Arabica με τα ισχυρά αρώματά τους, διασφαλίζει ότι δημιουργείται τέλεια αρμονική γεύση κατά την προσθήκη γάλακτος. Ο BIANCO INTENSO έχει τη βέλτιστη ένταση για να αναδείξει αυτό το άρωμα καβουρδισμένου καφέ χωρίς να κατακλύσει τη γλυκύτητα του γάλακτος.

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ

To 2003 ανακοινώσαμε τις δεσμεύσεις μας για τη διατηρησιμότητα και την ποιότητα. Σήμερα, γιορτάζουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία μας με τη Rainforest Alliance μέσω του Προγράμματος Διατηρήσιμης Ποιότητας ΑΑΑ TM. Προμηθευόμαστε πάνω από το 80% του καφέ μας από φάρμες ΑΑΑ και πάνω από το 40% του καφέ μας από τις πιστοποιημένες φάρμες Rainforest AllianceTM.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Η Nespresso δεσμεύεται να είναι σημαντικός αρωγός μιας αειφόρου οικονομίας καφέ, από την παραγωγή του καφέ έως την ανακύκλωση καψουλών.
Από το ξεκίνημά της, η Nespresso επέλεξε το αλουμίνιο, επειδή είναι το ιδανικό υλικό, για να προστατέψει τα αρώματα των καφέδων της. Επιπλέον, έχει το πλεονέκτημα να είναι 100% ανακυκλώσιμο.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Είδη Σερβιρίσματος Καφέ
Απολάυστε τον καφέ σας στην τέλεια κούπα
Ανακαλύψτε Περισσότερα
Συντήρηση και Αφαλάτωση Μηχανής Καφέ
Σχεδιασμένο για την πλήρη γκάμα μηχανών σας
Ανακαλύψτε Περισσότερα
Βάσεις και Θήκες για Κάψουλες Καφέ
Ένας όμορφος τρόπος παρουσίασης των προϊόντων καφέ σας
Ανακαλύψτε Περισσότερα
17 ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Η Nespresso προσφέρει μια πλήρη σειρά εξειδικευμένων υπηρεσιών, καθώς δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από μια μηχανή καφέ που λειτουργεί τέλεια.
Για αυτό, σας παρέχουμε επαγγελματικές μηχανές καφέ σε άψογη κατάσταση λειτουργίας και άμεση εξυπηρέτηση για ό,τι χρειάζεστε μετά την πώληση, όπως προμήθειες, συντήρηση ή τεχνικές υπηρεσίες.
ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Εγκατάσταση και επίδειξη της καινούργιας επαγγελματικής μηχανής σας**
ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Για παραγγελίες άνω των 100 μερίδων καφέ ή αξίας 40€ η παράδοση είναι δωρεάν.
ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
Οι τεχνικοί μας μπορούν να παρέχουν επί τόπου βοήθεια εντός 2 εργάσιμων ημερών **
ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ
Αντικατάσταση του μηχανήματος κατά τη διάρκεια του σέρβις εάν η επισκευή δεν είναι δυνατή επί τόπου **
*Τιμές τυπικής μονάδας χωρίς Φ.Π.Α
** Για αυτές τις υπηρεσίες μπορεί να υπάρχει χρέωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 210 67 11 007.