Nespresso Momento Coffee Επαγγελματική Μηχανή Καφέ

Απλά διαισθητική. Μια ευέλικτη γκάμα με εύκολη στη χρήση τεχνολογία για αδιάκοπη εμπειρία καφέ.

1.503,78

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

Nespresso Momento Coffee Επαγγελματική Μηχανή Καφέ

ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΦΕ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΦΕ ΣΕ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Nespresso Momento Coffee
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Βάρος: 16KG
Αποσπόμενο Δοχείο Νερού: 3L
Διαστάστεις (ΠXΒXΥ): 300 X 500 X 420 MM
Πίεση: Εώς 19 BAR
Nespresso Momento Coffee & Coffee
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Βάρος: 28 KG
Αποσπόμενο Δοχείο Νερού: 6L
Διαστάστεις (ΠXΒXΥ): 560 X 500 X 420 MM
Πίεση: Εώς 19 BAR
Η τελειότητα είναι η υπογραφή της επιχείρησής σας. Μεταξύ όλων των υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που θέλετε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας είναι και η εμπειρία του καφέ. Ευέλικτες και εύκολες στη χρήση, οι επαγγελματικές μηχανές καφέ Nespresso Momento Coffee θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας, όπου και αν τις εγκαταστήσετε. Με την πολύ απλή και διαισθητική λειτουργία τους, επιτρέπουν στο προσωπικό σας να επικεντρωθεί σε όλες αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που θα προσφέρουν μια τέλεια εμπειρία καφέ.
Δωρεάν Δοκιμή

ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και οι επισκέπτες από όλο τον κόσμο επιλέγουν τη Nespresso Professional, επειδή αντιστοιχεί στις αξίες της ποιότητας και των προτύπων τους: μεγάλη ποικιλία εξαιρετικών καφέδων και ποικιλία γευστικών συνταγών γάλακτος που σερβίρονται πάντα με την ίδια ποιότητα, σε κάθε κούπα. Όλες αυτές οι ιδιότητες δεν είναι απλά μια λεπτομέρεια. Προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες καφέ που θα συνεισφέρουν στην επιχείρησή σας.
19 Ποικιλίες Καφέ που ικανοποιούν όλες τις γευστικές προτιμήσεις, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας

ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΧΩΡΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ SELF SERVICE

Με την έξυπνη οθόνη της, η Nespresso Momento έχει σχεδιαστεί, για να κάνει την προετοιμασία του καφέ εύκολη για όλους. Τόσο σε λειτουργία εξυπηρέτησης όσο και σε λειτουργία αυτοεξυπηρέτησης, η απλότητα της χρήσης θα είναι σημαντική για τους καλεσμένους σας.
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΨΟΥΛΩΝ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ ΚΟΥΠΑΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑΣ ΚΑΦΕ
ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
ΕΥΚΟΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ

2 SET-UPS ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ SELF SERVICE

Χάρη στη χωρητικότητα των 400 καψουλών, η Nespresso Momento αποκτά αυτονομία. Διαθέσιμη σε side-by-side ή σε mini πύργο, επιλέξτε τη ρύθμιση που ταιριάζει στον χώρο σας. Και για μια λύση καφέ επί πληρωμή, η μηχανή σας μπορεί να εμπλουτιστεί με ένα σύστημα πληρωμών. Έτσι, οι καλεσμένοι σας μπορούν να απολαύσουν μια εμπειρία υψηλής ποιότητας καφέ όπου, όποτε και όπως θέλουν.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ

Έλεγχος εξαποστάσως, αυτόματη παρασκευή ή οθόνη κλειδώματος, όλες αυτές οι ανέπαφες λύσεις είναι εύκολες στην ενεργοποίηση τους και εύχρηστες για τους καλεσμένους σας.
Δείτε το Βίντεο

ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΑ ΚΟΣΤΗ, ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ

Αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγείται από την οθόνη για μια απλή καθημερινή συντήρηση. Με τον αρθρωτό σχεδιασμό της Nespresso Momento, μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση και να αντικαταστήσετε σημαντικά εξαρτήματα. Η μείωση του κόστους και του χρόνου είναι πολύτιμη, για να μπορέσετε να εστιάσετε στην ικανοποίηση των επισκεπτών σας.

ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΟΥΝ

Όπως και στη Nespresso Professional, η βιωσιμότητα αποτελεί βασικό στοιχείο της προσέγγισης και της Nespresso Momento.
ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
Οι καλεσμένοι σας αγαπούν τον καφέ οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας; Έχουν δίκιο. Η επαγγελματική μηχανή Nespresso Momento είναι κατασκευασμένη για αντοχή, με εξαρτήματα που αντέχουν έως και 250.000 κάψουλες ή μεταξύ 10 και 20 ετών ανάλογα με την κατανάλωση.
ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ
Ακόμα κι αν ένα κομμάτι της μηχανής σπάσει, μην ανησυχείτε. Δεν θα χρειαστεί να πεταχτεί. Η Nespresso Momento έχει σχεδιαστεί για εύκολη και γρήγορη επισκευή και επαναχρησιμοποίηση.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ
ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Διαισθητική, η Nespresso Momento μπορεί να κατανοήσει πότε δεν τη χρειάζεστε και απενεργοποιεί τα κύρια εξαρτήματά της, για να μεταβεί σε κατάσταση αναμονής. Όταν θέλετε ένα ρόφημα, ο αισθητήρας εγγύτητάς της, ξαναρχίζει από την κατάσταση αναμονής μόλις τον πλησιάσετε.
ΝΕΡΟ
Ούτε λιγότερο, ούτε περισσότερο. Η Nespresso Momento έχει σχεδιαστεί, για να καταναλώνει μόνο την ακριβή ποσότητα νερού που απαιτείται για την παρασκευή του ροφήματός σας.
Ανακαλύψτε την προσέγγισή μας στην διατηρησιμότητα