Ice Intenso

Τολμηρά Παγωμένος

0,437

Freddo
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

ΤΟΛΜΗΡΑ ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ

Για έντονες συνταγές με πάγο
Απολαύστε την τολμηρή, καβουρδισμένη γεύση του ICE INTENSO. O ICE INTENSO είναι ειδικά σχεδιασμένος, για έντονο και γευστικό Freddo, αλλά και για άλλες παγωμένες συνταγές.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Αυτό το χαρμάνι Arabica φέρνει σε ισορροπία τα ψημένα δημητριακά με τις ξύλινες νότες και την κλασική πικρή γεύση ενός έντονου καβουρδίσματος.

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ

Δεν έχουν όλοι οι καφέδες τόσο υπέροχη γεύση, όταν σερβίρονται με πάγο. Προσπαθήσαμε πολύ, μέχρι να εντοπίσουμε αυτό το χαρμάνι Arabica που υποβάλλεται σε ένα έντονο καβούρδισμα, για να προσφέρει τις τολμηρές νότες ψημένων δημητριακών και τα πλούσια αρώματα που περιμένετε από έναν έντονο, παγωμένο καφέ. Ο ICE INTENSO καβουρδίζεται σε δύο μέρη. Και τα δύο μέρη καβουρδίζονται έντονα, για να αναδείξουν τις φρουτώδεις νότες και να διατηρήσουν ανέπαφη την γλυκύτητα αυτής της ποικιλίας καφέ.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Οι έντονα καβουρδισμένοι κόκκοι Arabica από τη Νότια Αμερική και την Ινδονησία προσθέτουν μια ένταση αρώματος και γεύσης που, όταν συνδυαστεί με πάγο, δημιουργεί έναν τολμηρά δροσιστικό καφέ.

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ

To 2003 ανακοινώσαμε τις δεσμεύσεις μας για τη διατηρησιμότητα και την ποιότητα. Σήμερα, γιορτάζουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία μας με τη Rainforest Alliance μέσω του Προγράμματος Διατηρήσιμης Ποιότητας ΑΑΑ TM. Προμηθευόμαστε πάνω από το 80% του καφέ μας από φάρμες ΑΑΑ και πάνω από το 40% του καφέ μας από τις πιστοποιημένες φάρμες Rainforest AllianceTM.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Η Nespresso δεσμεύεται να είναι σημαντικός αρωγός μιας αειφόρου οικονομίας καφέ, από την παραγωγή του καφέ έως την ανακύκλωση καψουλών καφέ.
Από το ξεκίνημά της, η Nespresso επέλεξε το αλουμίνιο, επειδή είναι το ιδανικό υλικό, για να προστατέψει τα αρώματα των καφέδων της. Επιπλέον, έχει το πλεονέκτημα να είναι 100% ανακυκλώσιμο.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Είδη Σερβιρίσματος Καφέ
Απολάυστε τον καφέ σας στην τέλεια κούπα
Ανακαλύψτε Περισσότερα
Συντήρηση και Αφαλάτωση Μηχανής Καφέ
Σχεδιασμένο για την πλήρη γκάμα μηχανών σας
Ανακαλύψτε Περισσότερα
Βάσεις και Θήκες για Κάψουλες Καφέ
Ένας όμορφος τρόπος παρουσίασης των προϊόντων καφέ σας
Ανακαλύψτε Περισσότερα
17 ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Η Nespresso προσφέρει μια πλήρη σειρά εξειδικευμένων υπηρεσιών, καθώς δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από μια μηχανή καφέ που λειτουργεί τέλεια.
Για αυτό, σας παρέχουμε επαγγελματικές μηχανές καφέ σε άψογη κατάσταση λειτουργίας και άμεση εξυπηρέτηση για ό,τι χρειάζεστε μετά την πώληση, όπως προμήθειες, συντήρηση ή τεχνικές υπηρεσίες.
ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Εγκατάσταση και επίδειξη της καινούργιας επαγγελματικής μηχανής σας**
ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Για παραγγελίες άνω των 100 μερίδων καφέ ή αξίας 40€ η παράδοση είναι δωρεάν.
ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
Οι τεχνικοί μας μπορούν να παρέχουν επί τόπου βοήθεια εντός 2 εργάσιμων ημερών **
ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ
Αντικατάσταση του μηχανήματος κατά τη διάρκεια του σέρβις εάν η επισκευή δεν είναι δυνατή επί τόπου **
*Τιμές τυπικής μονάδας χωρίς Φ.Π.Α
** Για αυτές τις υπηρεσίες μπορεί να υπάρχει χρέωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 210 67 11 007.