Συνταγή Espresso Macchiato
Το Espresso Macchiato είναι η τέλεια επιλογή για όσους αγαπούν την ένταση του espresso με μια διακριτική νότα γάλακτος. Στα ιταλικά, “Macchiato” σημαίνει «σημαδεμένο» ή «λερωμένο», υποδηλώνοντας τον τρόπο που μια μικρή κουταλιά αφρόγαλα προστίθεται πάνω στον espresso, δημιουργώντας έναν διακριτικό αλλά απολαυστικό συνδυασμό. Το γάλα προσφέρει απαλή, βελούδινη υφή, χωρίς να βαραίνει το ρόφημα, διατηρώντας το έντονο και γεμάτο αρωματικά χαρακτηριστικά.
Αυτό το μικρό αλλά εκλεπτυσμένο ρόφημα είναι ιδανικό για γρήγορη απόλαυση οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, καθώς η χαμηλή ποσότητα γάλακτος επιτρέπει στο πλούσιο προφίλ του espresso να ξεχωρίζει. Κάθε γουλιά αποκαλύπτει τη δυναμική ένταση του καφέ, με ελαφρά απαλότητα από τον αφρό, προσφέροντας μια ισορροπημένη εμπειρία που συνδυάζει παράδοση και λεπτομέρεια στην τέχνη του espresso.
5 λεπτά
Εύκολη
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Συστατικά
1
Γάλα
20
ml
Λευκή Ζάχαρη
Νιφάδες Σοκολάτας
Bianco Intenso
1
κάψουλα
ΑΣ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ!
Βήμα
01
Ετοιμάστε αφρό γάλακτος χρησιμοποιώντας το Aeroccino.
Βήμα
02
Φτιάξτε έναν espresso (40 ml) σε μία κούπα Espresso και προσθέστε τη ζάχαρη που επιθυμείτε.
Βήμα
03
Απογεμίστε τον espresso με λίγο αφρόγαλα.
Βήμα
04
Για πιο ήπια γεύση, μπορείτε να προσθέσετε κι άλλο αφρό γάλακτος.
Βήμα
05
Κι αν το επιθυμείτε, πασπαλίστε με νιφάδες σοκολάτας.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ NESPRESSO
ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ