Συνταγή Espresso Macchiato

Ένας espresso στον οποίο προστίθεται μικρή ποσότητα αφρόγαλα από πάνω. Espresso Macchiato στα ιταλικά σημαίνει στην ουσία espresso «σημαδεμένο ή λερωμένο» με μια κουταλιά αφρόγαλα. Το γάλα προσδίδει ένα άγγιγμα απαλότητας και βελούδινης υφής χωρίς να δημιουργεί ένα βαρύ ρόφημα που θα μπορούσε κανείς να απολαύσει εύκολα ανά πάσα στιγμή. Η χαμηλή ποσότητα γάλακτος διατηρεί καλά την ένταση του καφέ με περιορισμένη μετατόπιση του αρωματικού προφίλ.
Icon - Time 5 λεπτά
Icon - Level Εύκολη
Icon - Inspiration - Morning Icon - Inspiration - Milk
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Συστατικά
Icon - Person 1
Milk bottle isolated on white
Γάλα
20 ml
white sugar
Λευκή Ζάχαρη
choco-flakes
Νιφάδες Σοκολάτας
Bianco Intenso capsule
Bianco Intenso
1 κάψουλα
ΑΣ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ!
Βήμα
01
Ετοιμάστε αφρό γάλακτος χρησιμοποιώντας το Aeroccino.
Βήμα
02
Φτιάξτε έναν espresso (40 ml) σε μία κούπα Espresso και προσθέστε τη ζάχαρη που επιθυμείτε.
Βήμα
03
Απογεμίστε τον espresso με λίγο αφρόγαλα.
Βήμα
04
Για πιο ήπια γεύση, μπορείτε να προσθέσετε κι άλλο αφρό γάλακτος.
Βήμα
05
Κι αν το επιθυμείτε, πασπαλίστε με νιφάδες σοκολάτας.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ NESPRESSO
Creations_Bianco_Delica
Bianco Delicato
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ
Bianco Intenso capsule
Bianco Intenso
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ
ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ

Συνταγή για Ice Intenso Mediterranean Garden Sparkler

Icon - Time 5 λεπτά
Icon - Level Εύκολη