Συνταγή Espresso Macchiato

Ένας espresso στον οποίο προστίθεται μικρή ποσότητα αφρόγαλα από πάνω. Espresso Macchiato στα ιταλικά σημαίνει στην ουσία espresso «σημαδεμένο ή λερωμένο» με μια κουταλιά αφρόγαλα. Το γάλα προσδίδει ένα άγγιγμα απαλότητας και βελούδινης υφής χωρίς να δημιουργεί ένα βαρύ ρόφημα που θα μπορούσε κανείς να απολαύσει εύκολα ανά πάσα στιγμή. Η χαμηλή ποσότητα γάλακτος διατηρεί καλά την ένταση του καφέ με περιορισμένη μετατόπιση του αρωματικού προφίλ.
Icon - Time 5 λεπτά
Icon - Level Εύκολη
Icon - Inspiration - Morning Icon - Inspiration - Milk
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Συστατικά
Icon - Person 1
Γάλα
20 ml
Λευκή Ζάχαρη
choco-flakes
Νιφάδες Σοκολάτας
Creations_Bianco_Intenso
Bianco Intenso
1 κάψουλα
ΑΣ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ!
Βήμα
01
Ετοιμάστε αφρό γάλακτος χρησιμοποιώντας το Aeroccino.
Βήμα
02
Φτιάξτε έναν espresso (40 ml) σε μία κούπα Espresso και προσθέστε τη ζάχαρη που επιθυμείτε.
Βήμα
03
Απογεμίστε τον espresso με λίγο αφρόγαλα.
Βήμα
04
Για πιο ήπια γεύση, μπορείτε να προσθέσετε κι άλλο αφρό γάλακτος.
Βήμα
05
Κι αν το επιθυμείτε, πασπαλίστε με νιφάδες σοκολάτας.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ NESPRESSO
Creations_Bianco_Delica
Bianco Delicato
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ
Creations_Bianco_Intenso
Bianco Intenso
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ
ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ

Συνταγή Καφέ Lime Meets Molasses

Icon - Time 4 λεπτά
Icon - Level Εύκολη

Συνταγή Καφέ Choco Passion Cappuccino

Icon - Time 4 λεπτά
Icon - Level Εύκολη
Icon - Inspiration - Morning Icon - Inspiration - Milk