Επαγγελματικεσ μηχανεσ καφε

Ανεξαρτήτως πόσο υψηλές είναι οι ανάγκες σας σε καφέ, θα υπάρχει πάντα μια καινοτόμος μηχανή Nespresso για να τις καλύψει. Η λειτουργική σχεδίαση και προηγμένη τεχνολογία ζωντανεύει την ευρεία γκάμα αρωμάτων σε κάθε Εκλεκτή Ποικιλία.

Σειρά μηχανών

Ενδιαφέρεστε να εφαρμόσετε ένα σύστημα πληρωμής με τη λύση καφέ σας; Ανακαλύψτε το σύστημα πληρωμής μας

Ιδανικό για κάθε επιχείρηση και χώρο

Η Nespresso εγγυάται την ορθή τοποθέτηση της μηχανής καφέ που είναι σωστή για εσάς.
Οι επαγγελματικές μηχανές είναι αξιόπιστες και αποτελεσματικές, καθώς και εύκολα προσαρμόσιμες σε όλους τους χώρους και τοποθεσίες.

Μια ειδικά σχεδιασμένη σειρά υπηρεσιών για επαγγελματίες

Η Nespresso ανέπτυξε μία σειρά υπηρεσιών ειδικά για επαγγελματική χρήση, επειδή δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από μία μηχανή που λειτουργεί τέλεια. Για αυτό σας παρέχουμε την ασφάλεια μιας μηχανής σε τέλεια κατάσταση λειτουργίας και after-sales σέρβις που είναι έτοιμο να ανταποκριθεί ταχύτατα όταν ζητήσετε προμήθειες, συντήρηση ή τεχνική εξυπηρέτηση.

Διαφορετικοί τρόποι για να επωφεληθείτε από τη λύση καφέ που έχετε

Οι ειδικοί μας διεξάγουν μια αναλυτική εκτίμηση των αναγκών σας πριν προτείνουν τις πιο κατάλληλες λύσεις Nespresso  για να καλύψουν τις ανάγκες των χώρων σας: υποδοχή, χώρος αναμονής, χώρος καφέ ή κουζίνα. Επίσης προσφέρουμε εύκολες, καινοτόμες επιλογές πληρωμής ως αναπόσπαστο μέρος της προσφοράς μας.