Συνταγή Καφέ Latte

Ένα κλασικό ρόφημα με βάση τον εσπρέσο στο οποίο προστίθεται μια γενναιόδωρη ποσότητα ζεστού ελαφρώς αφρισμένου γάλακτος. Το Latte ή Caffè Latte (Ιταλία) με τη μεγαλύτερη αναλογία γάλακτος δίνει μια υψηλή αίσθηση γλυκύτητας επιτρέποντας στους καφέδες να εκφράζονται περισσότερο σε νότες γλυκιάς καραμέλας. Η εκχύλιση espresso και η μεγαλύτερη αναλογία γάλακτος θα έχει ως αποτέλεσμα μια πιο ρευστή αλλά και πιο κρεμώδη υφή με μειωμένη ένταση ιδανική για ένα μεγάλο ρόφημα.
Icon - Time 5 λεπτά
Icon - Level Μέτρια
Icon - Inspiration - Morning Icon - Inspiration - Milk
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Συστατικά
Icon - Person 1
Γάλα
220 ml
Creations_Bianco_Intenso
Bianco Intenso
1 κάψουλα
ΑΣ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ!
Βήμα
01
Ρίξτε το γάλα στο Aeroccino ή αφρίστε το με το ακροφύσιο ατμού της μηχανής σας.
Βήμα
02
Ρίξτε το καυτό γάλα με μία λεπτή στρώση αφρού στον καφέ Bianco Intenso.
Βήμα
03
Σερβίρετε στο ψηλό ποτήρι συνταγών.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ NESPRESSO
Creations_Bianco_Delica
Bianco Delicato
Ο Bianco Delicato είναι ένας καφές σχεδιασμένος, για να ισορροπεί αρμονικά με το γάλα. Το χαρμάνι αυτό με βασική προέλευση την Κένυα αποτελείται από κόκκους Arabica που είναι ελαφριά καβουρδισμένοι, για να αναδείξουν, όταν συνδυαστούν με γάλα, τη φυσική γλυκύτητα του καφέ και τις αρωματικές νότες καραμέλας και γλυκού μπισκότου.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ
Creations_Bianco_Intenso
Bianco Intenso
Ο Bianco Intenso είναι ένας καφές που έχει δεχθεί μία σχολαστική τεχνική καβουρδίσματος σε δύο μέρη που αναδεικνύει την έντονη, αλλά ταυτόχρονα εκλεπτυσμένη ισορροπία μεταξύ καφέ και γάλακτος. Το χαρμάνι αυτό αποτελείται κυρίως από κολομβιανούς Arabica που έχουν καβουρδιστεί με δύο τρόπους· ένα μέρος έχει καβουρδιστεί έντονα, ενώ το άλλο μέρος έχει καβουρδιστεί ελαφριά, έτσι ώστε όταν προστίθεται γάλα, να απελευθερώνονται νότες ψημένων δημητριακών, δημιουργώντας μία αρμονική κούπα καφέ.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ
ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ

Συνταγή Καφέ Lime Meets Molasses

Icon - Time 4 λεπτά
Icon - Level Εύκολη

Συνταγή Καφέ Choco Passion Cappuccino

Icon - Time 4 λεπτά
Icon - Level Εύκολη
Icon - Inspiration - Morning Icon - Inspiration - Milk