Συνταγή Καφέ Latte Macchiato Maple Syrup Macadamia Nut
Το Latte Macchiato Maple Syrup & Macadamia Nut είναι μια εκλεπτυσμένη εκδοχή του κλασικού ιταλικού latte macchiato, ιδανικό για όσους αγαπούν τις γλυκές και αρωματικές νότες στον καφέ τους. Η βάση του παραμένει ένας δυνατός espresso που χυτεύεται πάνω σε ζεστό γάλα με απαλή στρώση αφρόγαλα, προσφέροντας κρεμώδη υφή και ισορροπημένη ένταση.
Στην εκδοχή αυτή, η γλυκύτητα του σιροπιού σφενδάμου συνδυάζεται αρμονικά με τα θρυμματισμένα καρύδια macadamia, προσθέτοντας μια ευχάριστη, ελαφρώς τραγανή υφή και πλούσια αρώματα. Κάθε γουλιά αποκαλύπτει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην ένταση του espresso, την απαλότητα του γάλακτος και τη γλυκιά, βουτυράτη γεύση των καρυδιών.
Αυτό το Latte Macchiato είναι ιδανικό για ένα απολαυστικό πρωινό ή ένα απογευματινό διάλειμμα, προσφέροντας μια πολυτελή εμπειρία καφέ που συνδυάζει παράδοση, δημιουργικότητα και αίσθηση μοναδικής απόλαυσης σε κάθε φλιτζάνι.
5 λεπτά
Εύκολη
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Συστατικά
1
Καρύδια Macadamia
1
κουταλάκι
Σιρόπι Σφενδάμου
15
gr
Γάλα
100
ml
Αφρόγαλα
120
ml
Bianco Intenso
1
κάψουλα
Εξοπλισμός
ΑΣ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ!
Βήμα
01
Σε ποτήρι Recipe προσθέτουμε 15 gr. σιρόπι σφενδάμου.
Βήμα
02
Τοποθετήστε το ποτήρι κάτω από τη επαγγελματική μηχανή Nespresso Momento & Milk ή την Aguila και εισάγετε μια κάψουλα καφέ Bianco Delicato.
Βήμα
03
Επιλέξτε ''Latte Macchiato'' στη μηχανή.
Βήμα
04
Στη συνέχεια, προσθέστε τους ελαφρώς θρυμματισμένους ξηρούς καρπούς macadamia στην κορυφή του αφρόγαλου.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ NESPRESSO
ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ