Συνταγή για Ice Intenso Saffron Summer Affogato

Βυθιστείτε στο καλοκαίρι με το ICE INTENSO SAFFRON SUMMER AFFOGATO. Η γλυκιά γεύση και το άρωμα της βανίλιας και του σαφράν συνδυάζονται στην κρεμώδη και δροσερή εκδοχή αυτού του αγαπημένου παγωτού. Οι χαρακτηριστικές νότες του ICE INTENSO θα σας εκπλήξουν σε αυτή τη καλοκαιρινή απόλαυση.
Icon - Time 5 λεπτά
Icon - Level Εύκολη
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Συστατικά
Icon - Person 1
ice cream vanilla
Παγωτό βανίλια
1 μπάλα
Milk bottle isolated on white
Γάλα 1.5%
100 ml
saffron
Σαφράν
ΑΣ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ!
Βήμα
01
Προσθέστε 1 μπάλα παγωτό βανίλια στην view κούπα cappuccino
Βήμα
02
Ρίξτε 100 ml γάλα (1,5%) απευθείας στο Aeroccino και προσθέστε μια πρέζα σαφράν. Κλείστε το καπάκι και πατήστε το κουμπί έναρξης στην λειτουργία κρύου αφρόγαλου. / Εάν χρησιμοποιείτε shaker ρίξτε τα υλικά στο shaker, σφραγίστε το καλά και ανακινήστε δυνατά
Βήμα
03
Εκχυλίστε μια δόση espresso (40ml) ICE INTENSO στην κούπα view (όχι απευθείας πάνω στο παγωτό)
Βήμα
04
Ρίξτε τον αφρό γάλακτος που ετοιμάσατε πάνω από τον espresso
Βήμα
05
Προαιρετικά γαρνίρετε με λίγο σαφράν
ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ

Nespresso Martini

Icon - Time 5 λεπτά
Icon - Level Μέτρια

Sour Mulata

Icon - Time 3 λεπτά
Icon - Level Εύκολη