Συνταγή για Ice Intenso Endless Summer

Οι σκούρες και τολμηρές νότες του ICE INTENSO συναντούν την γλυκύτητα του δροσερού αφρού γάλακτος που επιπλέει στην κορυφή αυτής της συνταγής καφέ. Το θυμάρι θα σας παρασύρει στις γεύσεις ενός μεσογειακού καλοκαιριού σε αυτή την κρεμώδη παγωμένη απόλαυση.
Icon - Time 5 λεπτά
Icon - Level Εύκολη
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Συστατικά
Icon - Person 1
honey
Μέλι
10 g
Milk bottle isolated on white
Γάλα 1.5%
150 ml
Ice-Cubes
Παγάκια (30g έκαστο)
3
δεντρολίβανο
Θυμάρι
1 κλωνάρι
ΑΣ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ!
Βήμα
01
Ρίξτε 3 παγάκια και 10g μέλι σε ένα ποτήρια για ροφήματα καφέ
Βήμα
02
Ρίξτε το γάλα στη συσκευή Aeroccino και φτιάξτε κρύο αφρό γάλακτος. Ρίξτε το κρύο αφρό γάλακτος στο ποτήρι και εκχυλίστε μια δόση espresso (40ml) από πάνω. / Με τις μηχανές Nespresso Momento ή Aguila: Τοποθετήστε το ποτήρι από κάτω από την κεφαλή εκχύλισης και επιλέξτε τη λειτουργία Latte Macchiato (Momento) ή το Iced Macchiato (Aguila).
Βήμα
03
Γαρνίρετε με ένα κλωνάρι θυμαριού και λίγο μέλι
ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ

Nespresso Martini

Icon - Time 5 λεπτά
Icon - Level Μέτρια

Sour Mulata

Icon - Time 3 λεπτά
Icon - Level Εύκολη