Συνταγή για Ice Intenso Endless Summer
Αφεθείτε σε μια κρεμώδη και αναζωογονητική εμπειρία που αποτυπώνει την αίσθηση ενός ατελείωτου καλοκαιριού. Οι σκούρες και τολμηρές νότες της ποικιλίας ICE INTENSO της Nespresso Professional γίνονται η ιδανική βάση για αυτή τη μοναδική συνταγή καφέ, ενώ η γλυκύτητα του δροσερού αφρού γάλακτος που επιπλέει στην κορυφή προσδίδει βελούδινη υφή και εκλεπτυσμένο χαρακτήρα. Το αρωματικό θυμάρι προσθέτει μια μεσογειακή πινελιά, μεταφέροντάς σας σε καλοκαιρινά τοπία γεμάτα φυσικές γεύσεις και αρώματα. Κάθε γουλιά ισορροπεί ανάμεσα στην ένταση και την απαλότητα, δημιουργώντας ένα signature creation που ξεχωρίζει για την πολυπλοκότητα και τη φρεσκάδα του. Το Endless Summer είναι η απόλυτη επιλογή για όσους αναζητούν μια παγωμένη απόλαυση που διαρκεί.
5 λεπτά
Εύκολη
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Συστατικά
1
Μέλι
10
g
Γάλα 1.5%
150
ml
Παγάκια (30g έκαστο)
3
Θυμάρι
1
κλωνάρι
ΑΣ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ!
Βήμα
01
Ρίξτε 3 παγάκια και 10g μέλι σε ένα ποτήρια για ροφήματα καφέ
Βήμα
02
Ρίξτε το γάλα στη συσκευή Aeroccino και φτιάξτε κρύο αφρό γάλακτος. Ρίξτε το κρύο αφρό γάλακτος στο ποτήρι και εκχυλίστε μια δόση espresso (40ml) από πάνω. / Με τις μηχανές Nespresso Momento ή Aguila: Τοποθετήστε το ποτήρι από κάτω από την κεφαλή εκχύλισης και επιλέξτε τη λειτουργία Latte Macchiato (Momento) ή το Iced Macchiato (Aguila).
Βήμα
03
Γαρνίρετε με ένα κλωνάρι θυμαριού και λίγο μέλι
ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ