Η Nespresso σας φέρνει την καλύτερη ποιότητα καφέ.

Για να εγγυηθεί τον καλύτερο σε ποιότητα καφέ, η Nespresso επιλέγει μόνο εξαιρετικές ποικιλίες καφέ που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Μόνο το 1-2% της παγκόσμιας παραγωγής καφέ πληροί τα υψηλά πρότυπα ποιότητας που θέτει Nespresso.

Για κάθε Εκλεκτή Ποικιλία, οι ειδικοί καφέ της Nespresso συνθέτουν ένα μοναδικό και σύνθετο αρωματικό και γευστικό προφίλ. Η διασφάλιση και η συνοχή αυτού του προφίλ είναι πρωταρχικό μας μέλημα. Για να επιτευχθεί αυτό, η Nespresso συνεχώς δοκιμάζει και επιλέγει τις καλύτερες καλλιέργειες καφέ του κόσμου.
Μέσω του Προγράμματος Διατηρήσιμης Ποιότητας «Nespresso AAA Sustainable Quality™ Program» , η Nespresso συνεργάζεται στενά με τους αγρότες που παράγουν υψηλής ποιότητας κεράσια καφέ, χρησιμοποιώντας βιώσιμες μεθόδους. Οι καρποί συλλέγονται με το χέρι, έχοντας ήδη υποστεί ζύμωση και στεγνώσει στον ήλιο, καθώς προτιμούμε να επεξεργαστούμε τους κόκκους του καφέ φυσικά.

Η Nespresso με τα υψηλά πρότυπά της, έχει επεκταθεί στο προσεκτικό καβούρδισμα και άλεσμα των κόκκων ώστε να αναδείξει τα 900 διαφορετικά αρώματα καφέ που διαφοροποιούν μια Εκλεκτή Ποικιλία Nespresso. Η κάψουλα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προστατεύει τον καφέ από τον αέρα και την υγρασία, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε όλα τα αρώματα.