Συνταγή Κοκτέιλ με Καφέ Sour Mulata
Απολαύστε την ιδιαίτερη δημιουργία Sour Mulata του Σπύρου Κερκύρα, ένα κοκτέιλ που παντρεύει τη δύναμη του καφέ με την κομψότητα της mixology. Στο επίκεντρο βρίσκεται ένας πλούσιος και αρωματικός ristretto από τη Nespresso Professional, ο οποίος προσδίδει βάθος και πολυπλοκότητα στη γεύση. Ο έντονος χαρακτήρας του καφέ ισορροπεί μοναδικά με τις νότες εσπεριδοειδών και τη σοκολατένια υφή του cocktail, δημιουργώντας μια εμπειρία που ξεχωρίζει. Για μια refined πινελιά, το ποτό ολοκληρώνεται με γαρνίρισμα από πούδρα αποξηραμένων φλούδων πορτοκαλιού και τριμμένη bitter σοκολάτα, αναδεικνύοντας τον αρωματικό του χαρακτήρα. Πρόκειται για ένα signature cocktail που συνδυάζει απόλαυση, φινέτσα και καινοτομία – ιδανικό για να εντυπωσιάσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
3 λεπτά
Εύκολη
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Συστατικά
1
Παγάκια
Shaker
Σοκολάτα bitter εμβαπτισμένη σε Παλαιωμένο ρούμι
55
ml
Ελαιοζάχαρα απο πορτοκάλι
20
ml
Φρέσκο χυμό lime
7.5
ml
Φυτική πρωτεΐνη (methylgel)
20
ml
Εξοπλισμός
Βήμα
01
Εκχυλίστε 1 ristretto 25ml από τη Nespresso Professional
Βήμα
02
Γεμίστε το shaker με πολύ πάγο
Βήμα
03
Προσθέστε τη δόση ristretto, τη σοκολάτα bitter εμβαπτισμένη σε παλαιωμένο ρούμι, τα ελαιοζάχαρα πορτοκαλιού, το φρέσκο χυμό lime και την φυτική πρωτεΐνη στο shaker
Βήμα
04
Χτυπήστε καλά μέχρι να κρυώσει το μείγμα
Βήμα
05
Στραγγίστε το μείγμα σε ένα μεγάλο ποτήρι old-fashioned πάνω σε ένα μεγάλο κομμάτι πάγου
Βήμα
06
Γαρνίρετε με μια πούδρα από τις φλούδες πορτοκαλιού που έχουν περισσέψει και λίγη τριμμένη σοκολάτα bitter
ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ