Συνταγή Latte Macchiato
Στα ιταλικά, το όνομα “Latte Macchiato” σημαίνει κυριολεκτικά «γάλα με στίγματα», και ακριβώς αυτή η εικόνα αποτυπώνεται σε κάθε ποτήρι του κλασικού αυτού ιταλικού ροφήματος. Ο ζεστός καφές, με την πλούσια και έντονη γεύση του espresso, προστίθεται αργά πάνω στοαφρόγαλα , δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στρώσεων που ενθουσιάζει όχι μόνο το μάτι αλλά και τον ουρανίσκο. Ο κρεμώδης αφρός του γάλακτος ισορροπεί τέλεια την ένταση του καφέ, προσφέροντας μια αρμονία γεύσεων που είναι ταυτόχρονα απαλή και πλούσια.
Ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας, το Latte Macchiato προσφέρει μια premium εμπειρία καφέ, κατάλληλη για γευσιγνώστες που αναζητούν την εκλεπτυσμένη απόλαυση ενός ροφήματος με πολυεπίπεδες νότες. Κάθε γουλιά ξυπνά τις αισθήσεις και μετατρέπει τον καθημερινό καφέ σε μια μικρή στιγμή πολυτέλειας και χαλάρωσης.
3 λεπτά
Εύκολη
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Συστατικά
1
Κρύο Γάλα
120
ml
Bianco Intenso
1
κάψουλα
ΑΣ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ!
Βήμα
01
Αφρίστε το γάλα χρησιμοποιώντας το ακροφύσιο ατμού της μηχανής σας Nespresso ή το Aeroccino.
Βήμα
02
Τοποθετήστε τον αφρό γάλακτος σε ένα μεγάλο ποτήρι συνταγών.
Βήμα
03
Εκχυλίστε την Ποικιλία Καφέ της επιλογής σας ως espresso απευθείας πάνω στον αφρό γάλακτος.
Βήμα
04
Προσθέστε τη ζάχαρη που επιθυμείτε.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ NESPRESSO
ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ