Συνταγή κοκτεϊλ με καφε Nespresso Tonic
Αναβαθμίστε τη παραγωγή των κοκτέιλ σας με αυτή τη δροσιστική συνταγή που συνδυάζει την εξωτική γεύση του τροπικού ρουμιού με την ένταση του οργανικού καφέ από το Περού. Η γλυκύτητα του σιροπιού και η δροσιά του λάιμ ισορροπούνται τέλεια με την διακριτική πικράδα του Angostura και του τόνικ. Αυτό το κοκτέιλ με καφέ είναι μια εξωτική συμφωνία γεύσεων, ιδανική για κάθε περίσταση.
5 λεπτά
Εύκολη
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Συστατικά
1
Πάγος
Shaker
Tropical Rum
Σιρόπι σφενδάμου
15
ml
Ξύσμα λάιμ
Angostura Bitters
Tonic
Βήμα
01
Σε ένα shaker με πάγο εκχυλίστε μια δόση ristretto Peru Organic.
Βήμα
02
Προσθέστε το ρούμι, σιρόπι σφενδάμου, ξύσμα λάιμ, και angostura bitters.
Βήμα
03
Κλέιστε το καπάκι και χτυπήστε καλά.
Βήμα
04
Σε ένα ψηλό ποτήρι με πάγο προσθέστε το tonic water.
Βήμα
05
Στραγγίστε το μείγμα καλά στο ποτήρι.
Βήμα
06
Γαρνίρετε με μια φέτα λάιμ.
ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ