Συνταγή για Ice Intenso Saffron Summer Affogato
Βυθιστείτε στην πιο εκλεπτυσμένη καλοκαιρινή απόλαυση με το ICE INTENSO Saffron Summer Affogato. Η βελούδινη γεύση της βανίλιας και το αρωματικό άγγιγμα του σαφράν συνδυάζονται σε μια κρεμώδη, δροσερή εκδοχή του αγαπημένου affogato, που υπόσχεται να απογειώσει τις αισθήσεις σας. Η ποικιλία ICE INTENSO της Nespresso Professional, με τις χαρακτηριστικές τολμηρές και καβουρδισμένες νότες του, έρχεται να αγκαλιάσει την παγωμένη γλύκα, δημιουργώντας μια απροσδόκητη αλλά απολαυστική αντίθεση. Κάθε γουλιά ισορροπεί ανάμεσα στην ένταση του καφέ και τη γλυκιά πολυπλοκότητα των υλικών, μετατρέποντας αυτή τη συνταγή σε μια μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία. Το Saffron Summer Affogato δεν είναι απλώς ένα επιδόρπιο καφέ, αλλά μια γευστική απόδραση!
5 λεπτά
Εύκολη
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Συστατικά
1
Παγωτό βανίλια
1
μπάλα
Γάλα 1.5%
100
ml
Σαφράν
ΑΣ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ!
Βήμα
01
Προσθέστε 1 μπάλα παγωτό βανίλια στην view κούπα cappuccino
Βήμα
02
Ρίξτε 100 ml γάλα (1,5%) απευθείας στο Aeroccino και προσθέστε μια πρέζα σαφράν. Κλείστε το καπάκι και πατήστε το κουμπί έναρξης στην λειτουργία κρύου αφρόγαλου. / Εάν χρησιμοποιείτε shaker ρίξτε τα υλικά στο shaker, σφραγίστε το καλά και ανακινήστε δυνατά
Βήμα
03
Εκχυλίστε μια δόση espresso (40ml) ICE INTENSO στην κούπα view (όχι απευθείας πάνω στο παγωτό)
Βήμα
04
Ρίξτε τον αφρό γάλακτος που ετοιμάσατε πάνω από τον espresso
Βήμα
05
Προαιρετικά γαρνίρετε με λίγο σαφράν
ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ