Συνταγή για Ice Intenso Mediterranean Garden Sparkler
Η ζωηρή γεύση του πορτοκαλιού συναντά τις νότες ξύλου και εσπεριδοειδών, του δεντρολίβανου σε ένα παγωμένο καφέ προορισμένο να γίνει ο αγαπημένος σας αυτό το καλοκαίρι. Αυτή η συνταγή θα ταξιδέψει τις αισθήσεις σας στην καρδιά της Μεσογείου. Συνδυάζεται κομψά με τις τολμηρές, καβουρδισμένες νότες του ICE INTENSO.
5 λεπτά
Εύκολη
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Συστατικά
1
Παγάκια (30g έκαστο)
5
Πορτοκάλι
1
φέτα
Σιρόπι βανίλια
5
ml
Δεντρολίβανο για γαρνίρισμα
1
κλωνάρι
Τόνικ
80
ml
ΑΣ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ!
Βήμα
01
Πιέστε ελαφρά μια φρέσκια φέτα πορτοκαλιού σε ένα ποτήρι για ρόφημα καφέ και προσθέστε τα 4 παγάκια και 5ml σιρόπι βανίλιας
Βήμα
02
Προσθέστε το κλωνάρι δεντρολίβανου και το 80ml τόνικ
Βήμα
03
Εκχυλίστε μια δόση espresso (40ml) ICE INTENSO σε ένα shaker και προσθέστε 1 παγάκι. Σφραγίστε το καλά και ανακινήστε δυνατά
Βήμα
04
Ρίξτε απαλά τον παγωμένο καφέ στο ποτήρι ροφήματος με τα υπόλοιπα υλικά
ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ