Συνταγή για Minted Coffee Mule
Ανακαλύψτε το Ristretto Ginger Mint, μια δροσερή και τολμηρή συνταγή καφέ Nespresso, που συνδυάζει τη χαρακτηριστική ένταση του Ristretto με τη φρεσκάδα του λάιμ και τη φυσική γλυκύτητα του μελιού. Το ginger beer προσθέτει έναν πικάντικο, αναζωογονητικό τόνο, ενώ ο δυόσμος χαρίζει αρωματική ισορροπία και δροσερό τελείωμα. Ο καφές Ristretto, χτυπημένος με πάγο και χυμό λάιμ, δημιουργεί μια ιδανική αρμονία ανάμεσα στο έντονο άρωμα του espresso και τη ζωντανή, αφρώδη αίσθηση του ginger beer. Το αποτέλεσμα είναι ένα δροσερό, ευχάριστα πικάντικο και απόλυτα ισορροπημένο ρόφημα, που ξυπνά τις αισθήσεις και προσφέρει μια νέα, καλοκαιρινή διάσταση στην απόλαυση του καφέ. Για μια πιο τολμηρή εκδοχή, προσθέστε 30 ml βότκα και απολαύστε ένα εκλεπτυσμένο coffee cocktail που συνδυάζει παράδοση και φρεσκάδα με την υπογραφή της Nespresso.
2 λεπτά
Εύκολη
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Συστατικά
1
Φρέσκο Λάιμ
0.5
Μέλι
10
ml
Παγάκια (30g έκαστο)
6
Μπύρα Τζίντζερ
60
ml
Ristretto
1
κάψουλα
Δυόσμος
1
κλωνάρι
Βότκα
30
ml
Εξοπλισμός
ΑΣ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ!
Βήμα
01
Σε ένα ποτήρι Nespresso Small Mixology Glass, προσθέστε μισό φρέσκο, λάιμ (περίπου 30 g), κομμένο σε 6 κομμάτια, και 10 ml μέλι
Βήμα
02
Πιέστε ελαφρά τα κομμάτια του λάιμ με ένα muddler, ώστε να απελευθερωθούν οι χυμοί και τα αρώματα
Βήμα
03
Προσθέστε 4 παγάκια
Βήμα
04
Ρίξτε 60 ml ginger beer και ανακατέψτε απαλά, σηκώνοντας τα κομμάτια του λάιμ για να αναμειχθούν ομοιόμορφα
Βήμα
05
Σε ένα Nespresso Shaker, εκχυλίστε 40 ml Ristretto και προσθέστε 2 παγάκια. Κλείστε και ανακινήστε δυνατά
Βήμα
06
Ρίξτε προσεκτικά τον παγωμένο καφέ μέσα στο ποτήρι, επάνω από το μείγμα
Βήμα
07
Γαρνίρετε με ένα φρέσκο κλωναράκι δυόσμου
Βήμα
08
(Προαιρετικά): Προσθέστε 30 ml βότκα για μια πιο δροσερή, cocktail εκδοχή του ροφήματος
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ NESPRESSO
ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ