Καφές & Μηχανές για το Εστιατόριό σας

 • Εξαιρετική κούπα καφέ
 • Προσφέρετε αξέχαστες στιγμές
 • Αυθεντική ευχαρίστηση για όσους αγαπούν τα εκλεκτά γεύματα
Επικοινωνηστε μαζι μας

ΚΑΦΕΣ

Προσφέρετε στους πελάτες σας αξέχαστες στιγμές

Ενθουσιάστε τους καλεσμένους σας με τις Εκλεκτές Ποικιλίες. Η σειρά Εκλεκτών Ποικιλιών Nespresso περιλαμβάνει δεκατρείς καφέδες, καθένας με τη δική του προσωπικότητα, διακεκριμένα αρώματα και τα αυθεντικά χαρακτηριστικά των προελεύσεών του. Κάθε Εκλεκτή Ποικιλία κατηγοριοποιείται βάσει του μεγέθους του ροφήματος και της έντασής του. Προσφέρουμε διαφορετικές σειρές καφέδων που μπορείτε να απολαύσετε ως Ristretto, Espresso, Lungo, ή Decaffeinated.

Ικανοποιημένοι πελάτες

Στη Nespresso είμαστε διάσημοι για την τεχνογνωσία μας και διότι εφαρμόζουμε υψηλά πρότυπα σε όλη την αλυσίδα αξιών μας. Μπορείτε να αναμένετε σταθερά αξιόπιστα προϊόντα, που προσφέρονται με συνέπεια και μια αφοσιωμένη ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών που είναι συνεχώς στη διάθεσή σας.

13 Εκλεκτές Ποικιλίες για να ταιριάξουν σε κάθε προτίμηση, κάθε στιγμή της ημέρας

 • Ristretto Intenso

  Στον Nespresso Ristretto Intenso, ο καφές Arabica Nοτίου Αμερικής συνυπάρχει αρμονικά με δύο ποικιλίες καφέ Robusta Κεντρικής Αμερικής. Στην ποικιλία Arabica Νοτίου Αμερικής υπεισέρχεται η τολμηρή ένταση των δύο ποικιλιών Robusta της Κεντρικής Αμερικής. Οι ποικιλίες Robusta προσδίδουν περισσότερα από μία εκρηκτική δύναμη. Το αποτέλεσμα στην κούπα είναι ένας τολμηρός καφές, με έντονη αίσθηση καβουρδίσματος, μοναδική πικράδα, νότες πιπεριού και ξύλου που ισορροπούνται από μία μεστή και κρεμώδη υφή.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 25ml

 • Origin India

  Οι ποικιλίες καφέ που του Origin India συλλέγονται χειρονακτικά και επιλέγονται προσεκτικά από μία μόνον περιοχή στην νότια Ινδία, την Καρνατάκα. Θα γευτείτε μόνο τους πιο καθαρόαιμους ινδικούς καφέδες στον Origin India. Οι ποικιλίες Arabica είναι υγρής επεξεργασίας γνωστές για την ολοκληρωμένη γεύση τους και τις απαλές νότες σοκολάτας. Οι ποικιλίες Robusta φημίζονται για το μεγάλο τους μέγεθος και την πυκνότητα – είναι γεμάτοι από εκείνα τα πλούσια, δυνατά αρωματικά χαρακτηριστικά που δίνουν στον Nespresso Origin India την έντασή του.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 25ml

 • Ristretto

  Ο Nespresso Ristretto χαρμάνι καφέδων αποκλειστικά Arabica από την Κεντρική και Νότια Αμερική. Επιλέξαμε να συνδυάσουμε ορισμένους πλυμένους «washed» καφέδες από τα υψηλά οροπέδια της Κεντρικής Αμερικής με κάποιους Νοτιοαμερικανικούς καφέδες φυσικής «natural» επεξεργασίας. Μαζί αυτοί οι καφέδες Arabica της Λατινικής Αμερικής χαρίζουν πλούτο και βάθος σε αυτό τον καφέ Ristretto.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 25ml

 • Espresso Forte

  Ο Espresso Forte είναι ένα χαρμάνι καφέδων Arabica από την Νότια και Κεντρική Αμερική. Μεταξύ άλλων προελεύσεων καφέ, οι βασικοί συντελεστές σε αυτό τον καφέ Nespresso pro είναι ένας καφές από τη Βραζιλία και ένας καφές από την Κόστα Ρίκα. Ο φυσικής επεξεργασίας Arabica από τη Βραζιλία δανείζει τη νότα βύνης και των ψημενών δημητριακών. Οι πλυμένοι Arabica της Κόστα Ρίκα φέρνουν αρώματα μαρμελάδας κόκκινων φρούτων που επιτυγχάνουν μια έντονη ισορροπία σε αυτόν τον Espresso Forte.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 40ml

 • Espresso Leggero

  Οι καφέδες Arabica ξηρής επεξεργασίας από τη Βραζιλία είναι γνωστοί για τον ήπιο χαρακτήρα τους. Αποτελούν μια γερή βάση πάνω στην οποία προσθέτουμε Arabica Κολομβίας για την ζωντανή του οξύτητα. Η ξηρής επεξεργασίας Robusta προσδίδει σώμα – αυτή την βελούδινη υφή- και φυτικές νότες. Εάν και είναι κυρίως ένα χαρμάνι ήπιων καφέδων, η Robusta χαρίζει σε αυτό το χαρμάνι Nespresso pro την απύθμενη πολυπλοκότητα του.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 40ml

 • Origin Brazil

  Αυτός ο καφές Nespresso pro αποτελείται από ένα χαρμάνι Βραζιλιάνικου Arabica με μια νότα γλυκών δημητριακών χαρακτηριστικό της προέλευσής του. Ορισμένοι καφέδες Arabica προέρχονται από φυτείες σε οροπέδια της περιοχής Minas Gerais στη νότια Βραζιλία , αλλά ξεκινήσαμε με μερικές ποικιλίες που καλλιεργούνται στην άγονη σάβανα της περιοχής Cerrado. Έπειτα αναμείξαμε κόκκους καφέ Bourbon ημι-υγρής επεξεργασίας που είναι γνωστοί για την μελένια γλυκύτητά τους. Αυτό το χαρμάνι πραγματικά συλλαμβάνει το πνεύμα του Βραζιλιάνικου καφέ.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 40ml

 • Origin Guatemala

  Αυτός ο Nespresso είναι ένα χαρμάνι Arabica και Robusta από τη Γουατεμάλα – γνωστή για τους εξαιρετικούς Arabica καφέδες της. Με προσοχή συμπεριλάβαμε ορισμένους από τους καλύτερους πλυμένους Arabica από τη Γουατεμάλα όταν σχεδιάζαμε αυτό τον καφέ Nespresso pro. Όμως ανακαλύψαμε και μια σπάνια πλυμένη Robusta στη Γουατεμάλα και δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε στο να μην την προσθέσουμε στο χαρμάνι. Προσφέρει τόλμη, μια εκλεπτυσμένη πικράδα και μια ιδιαίτερη νότα δημητριακών που δίνει σε αυτό τον καφέ μια αφοπλιστική δύναμη.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 110ml

 • Lungo Forte

  Ο Lungo Forte είναι ένας καφές Lungo που απαρτίζεται μόνον από Arabica της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής. Μεταξύ άλλων Λατινοαμερικανικών προελεύσεων, αυτός ο καφές Lungo περιλαμβάνει κόκκους καφέ από την Κολομβία και τη Γουατεμάλα. Οι πλυμένοι λατινοαμερικάνικοι Arabica του χαρίζουν μια διακριτή νότα βύνης που αναπτύσσει έναν χαρακτήρα έντονα καβουρδισμένου κατά τη διαδικασία καβουρδίσματος του καφέ. Ο πλυμένος Arabica από τα οροπέδια της Γουατεμάλα προσδίδει μια ντελικάτη νότα φρούτων και αποτελεί τη γοητεία του.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 110ml

 • Lungo Leggero

  Ο Nespresso Lungo Leggero φτιάχνεται από ήπιους αρωματικούς καφέδες από την Αφρική και την Λατινική Αμερική. Οι κρυφοί θησαυροί του απαρτίζονται από έναν Arabica Αιθιοπίας από την Ανατολική Αφρική και έναν Κολομβιανό Arabica από την Νότια Αμερική. Περιλαμβάνει επίσης ήπιους πλυμένους Arabicas από την Λατινική Αμερική.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 110ml

 • Espresso Decaffeinato

  Σε αυτό το χαρμάνι των Νοτιοαμερικανικών Arabica συνυπάρχει μια ιδέα Robusta για να προσδώσει την ένταση στον Nespresso Espresso Decaffeinato. Ο πλυμένος Arabica της Κολομβίας φέρνει μια αίσθηση φρούτων που εξισορροπείται από τη γλυκιά νότα δημητριακών του Βραζιλιάνικου Arabica. Η Robusta επίσης προσθέτει πυκνότητά στο σώμα του χαρμανιού αυτού του καφέ Nespresso pro. Όλοι οι καφέδες υποβάλλονται σε προσεκτική διαδικασία αφαίρεσης της καφεΐνης πριν το καβούρδισμα.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 40ml

 • Lungo Decaffeinato

  Ένα χαρμάνι καφέδων Arabica Νότιας Αμερικής και Ανατολικής Αφρικής δημιουργούν μια πλήρη γκάμα γεύσεων για αυτό τον καφέ Nespresso pro χωρίς καφεΐνη. Από άλλες προελεύσεις, ο Lungo Decaffeinato περιλαμβάνει πλυμένους Arabica από Αιθιοπία και Κολομβία. Η αφαίρεση της καφεΐνης γίνεται προσεκτικά για να διατηρηθούν όλα τα εκλεπτυσμένα και πολύπλοκα αρώματά που τους αναδεικνύουν σε έναν τόσο αφοπλιστικό καφέ.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 110ml

 • Espresso Vanilla

  Προσθέτουμε τη γεύση βανίλιας στη βάση του χαρμανιού μας Espresso Forte. Αυτοί οι Arabica Κεντρικής και Νότιας Αμερικής προσδίδουν την έντονη νότα καλοψημένου. Το χαρμάνι περιλαμβάνει Βραζιλιάνικο Arabica φυσικής επεξεργασίας και έναν πλυμένο Arabica από την Κόστα Ρίκα. Μαζί προσφέρουν μια πολυπλοκότητα αρωμάτων που βρίσκουν καλή συντροφιά σε αυτόν τον καφέ Nespresso βανίλια.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 40ml

 • Espresso Caramel

  Χρησιμοποιούμε το έντονο χαρμάνι του Espresso Forte ως βάση για τον Nespresso Espresso Caramel. Είναι ένα χαρμάνι Arabica Κεντρικής και Νότιας Αμερικής που περιλαμβάνει έναν βραζιλιάνικο Arabica ξηρής επεξεργασίας και έναν πλυμένο Arabica από την Κόστα Ρίκα. Η αρωματική πολυπλοκότητα και η έντονη νότα καβουρδισμένου αυτού του χαρμανιού παντρεύονται μαγικά με τη γεύση γλυκιάς καραμέλας.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 40ml

13 Grands Crus to suit every taste, any time of the day

 • Ristretto Intenso

  Τολμηρό χαρμάνι Robustas από τη Βραζιλία και τη Γουατεμάλα, που δημιουργείται ειδικά για τη Nespresso, και ενός ξεχωριστά καβουρδισμένου Arabica από τη Νότιο Αμερική, ο Ristretto Intenso αποτελεί έναν καφέ ξεχωριστής έντασης. Η δυνατή πικράδα του και οι νότες πιπεριού ισορροπούνται από μία μεστή και κρεμώδη υφή.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 25ml

 • Ristretto Origin India

  Ο Ristretto Origin India αποτελεί το πάντρεμα των εκλεκτότερων Arabica με μία ιδέα Robusta από την νότια Ινδία. Είναι ένας καφές με μεστό σώμα, ισχυρό χαρακτήρα και νότες μπαχαρικών.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 25ml

 • Ristretto

  Περιέχοντας μόνο αυθεντικούς κι έντονα καβουρδισμένους Arabica από την Νότια και Κεντρική Αμερική, ο Ristretto είναι ένας καφές με πυκνό σώμα και χαρακτηριστικές νότες κακάο.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 25ml

 • Espresso Forte

  Φτιαγμένος αποκλειστικά από Arabica Νότιας και Κεντρικής Αμερικής, αυτός ο έντονα καβουρδισμένος espresso διαθέτει περίπλοκο άρωμα κι εξαιρετική ισορροπία από νότες φρούτων και δυνατού καβουρδίσματος.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 40ml

 • Espresso Leggero

  Εξαιρετικά γευστικό χαρμάνι Νοτιοαμερικανικών καφέδων Arabica και Robusta, ο Espresso Leggero προσθέτει βελούδινες νότες κακάο και δημητριακών σε ένα καλά ισορροπημένο σώμα.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 40ml

 • Espresso Origin Brazil

  Αυθεντικός καφές Arabica, ο Espresso Origin Brazil αποτελεί ένα ντελικάτο χαρμάνι με βελούδινη υφή και μία κομψά ήπια και γλυκιά γεύση που ενισχύεται από ελαφριές νότες καλοψημένου.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 40ml

 • Lungo Origin Guatemala

  Χαρμάνι Arabica και πλυμένου Γκουρμέ Robusta, ο Lungo Origin Guatemala αποτελεί ένα βελούδινο και ισορροπημένο χαρμάνι με έντονες νότες αποξηραμένων δημητριακών με γεύση βύνης που τονίζουν τον δριμύ του χαρακτήρα.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 110ml

 • Lungo Forte

  Περίπλοκο χαρμάνι καφέδων Arabica από την Νότια και Κεντρική Αμερική, ο Lungo Forte διαθέτει έντονες νότες καβουρδισμένου καφέ με μία ελαφριά ιδέα φρούτων.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 110ml

 • Lungo Leggero

  Ντελικάτο χαρμάνι ελαφρώς καβουρδισμένων Arabicas από την Ανατολική Αφρική, τη Νότια και Κεντρική Αμερική, ο Lungo Leggero είναι ένας αρωματικός καφές με ήπιες νότες γιασεμιού.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 110ml

 • Espresso Decaffeinato

  Οι σκουροψημένοι Arabica Νότιας Αμερικής με μία ιδέα Robusta αναδεικνύουν ευαίσθητες νότες κακάο και ψημένων δημητριακών σε αυτόν τον espresso χωρίς καφεΐνη, που διαθέτει μεστό σώμα.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 40ml

 • Lungo Decaffeinato

  Χαρμάνι Νοτιοαμερικανικών Arabica και Robusta χωρίς καφεΐνη, ο συγκεκριμένος καφές αποκαλύπτει γεύσεις κόκκινων φρούτων που ισορροπούνται από γλυκές νότες δημητριακών.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 110ml

 • Espresso Vanilla

  Ο Espresso Vanilla είναι ένας αρωματισμένος καφές που δημιουργήθηκε με βάση τον Espresso Forte, ένα περίπλοκο κι έντονα καβουρδισμένο χαρμάνι από Arabica Νοτίου και Κεντρικής Αμερικής.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 40ml

 • Espresso Caramel

  Ο Espresso Caramel είναι ένας αρωματισμένος καφές που δημιουργήθηκε με βάση τον Espresso Forte, ένα περίπλοκο κι έντονα καβουρδισμένο χαρμάνι από Arabica Νοτίου και Κεντρικής Αμερικής.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 40ml

ΜΗΧΑΝΕΣ

Αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις

Συνδυάζοντας λειτουργική σχεδίαση και τεχνολογία αιχμής, όλες οι επαγγελματικές μηχανές για εστιατόρια είναι εξοπλισμένες με ένα αποκλειστικό σύστημα εκχύλισης. Για Ristrettos, Espressos, Lungos οποιαδήποτε από τις μηχανές της επαγγελματικής σειράς Nespresso, ωθεί το νερό στην ιδανική θερμοκρασία μέσα από τον αλεσμένο καφέ χάρη στην αντλία υψηλής πίεσης. Αυτή η ισχυρή διαδικασία εκχύλισης παράγει μια ασύγκριτη κρέμα (ο χρυσός αφρός που επικάθεται στον καφέ και σφραγίζει όλα του τα αρώματα). Πεντανόστιμες συνταγές καφέ με γάλα μπορούν να παρασκευαστούν απλά και γρήγορα.

Μια αποκλειστική σειρά επαγγελματικών μηχανών καφέ
σχεδιασμένες για να καλύπτουν τις ανάγκες σας

 • Zenius

  • Εύκολη στη χρήση, αποτελεσματική για γρήγορο και κορυφαίο αποτέλεσμα.
  • Δοχείο νερού 2 λίτρων για μεγάλη αυτονομία.
  ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Gemini range

  • Προχωρημένη σχεδίαση, ευελιξία στη χρήση και διπλή κεφαλή για την παρασκευή 2 ροφημάτων καφέ ταυτοχρόνως.
  • Παρέχει τη δυνατότητα για την δημιουργία συνταγών καφέ με βάση το γάλα.
 • Aguila range

  • Εμβληματική ποιότητα στο τελικό ρόφημα για μεγάλη απόδοση με 2 ή 4 κεφαλές εκχύλισης και συνταγές με βάση το γάλα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Συνέργειες κύρους

Για να εμπνεύσει τους παγκόσμιους ηγέτες του Fine Dining, η Nespresso συνεργάστηκε με ενώσεις διάσημων γαστρονόμων, σεφ και σομελιέ σε όλο τον κόσμο.

Ανάμεσα τους οι Relais & Chateaux, Le Bocuse d'Or, ο διεθνής διαγωνισμός κύρους που λαμβάνει χώρα κάθε δυο χρόνια στη Λυών, την πρωτεύουσα της γαστρονομίας στη Γαλλία. Επίσης την ένωση Jeunes Restaurateurs d'Europe που συνδέει μεταξύ τους νεαρούς εστιάτορες με πάθος για τη δουλειά τους και συνδυάζουν το πνεύμα της καινοτομίας με την επιχειρηματική δεινότητα.

Επίσης η Nespresso είναι περήφανος συνεργάτης της Διεθνούς Ένωσης Σομελιέ (ASI) και του καλύτερου σομελιέ παγκοσμίως, Paolo Basso.

Υπηρεσιες

Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε για σας;

Όταν διευθύνετε μια επιχείρηση, ο χρόνος σας είναι πολύτιμος. Χρειάζεστε φερέγγυα τεχνική υποστήριξη και αποκλειστικές υπηρεσίες που σας αφήνουν ελεύθερους να συγκεντρωθείτε στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας. Είτε αφορά την παράδοση εντός 24 ή 48 ωρών, είτε το δανεισμό έξτρα μηχανών, η Nespresso φροντίζει τις λεπτομέρειες για εσάς.

 • ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ
  ΛΥΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ
 • ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ
  ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ
 • ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
  ΜΗΧΑΝΗΣ
 • ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
  ΕΝΤΟΣ 48 ΩΡΩΝ

Ενδιαφέρεστε για τις επαγγελματικές μας υπηρεσίες;

Επικοινωνηστε μαζι μας

Ή ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 210 67 11 007