Origin Brazil

Γλυκός και Βελούδινος

0,412

Original 40ml
Espresso
Original 25ml
Ristretto
Ένταση
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

ΓΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟΣ

Ο Origin Brazil είναι ο πιο γοητευτικός μας καφές. Ξεκινά με ήπιους βραζιλιάνικους Arabica από τις άγονες σαβάνες της περιοχής Cerrado. Αυτοί χαρίζουν στη συγκεκριμένη προέλευση καφέ τις χαρακτηριστικές νότες ψημένων δημητριακών.
Συνδυάζουμε ημι-πλυμένους κόκκους Bourbon από τις φυτείες των βουνοπλαγιών της νότιας Βραζιλίας που χαρίζουν σε αυτό τον καφέ Nespresso Professional την κομψή μελένια γλυκύτητά του. Οι κόκκοι υποβάλλονται σε επεξεργασία ξεχωριστού καβουρδίσματος. Οι φυσικοί κόκκοι Cerrado περνούν από ελαφρύ καβούρδισμα και οι Bourbon ημι-υγρής επεξεργασίας υποβάλλονται σε βραδύτερο καβούρδισμα, για να αναπτύξουν τη γλυκύτητά τους. Δοκιμάστε αυτόν τον καφέ με γάλα και δείτε τον να αναδεικνύει ένα γλυκό άρωμα καραμέλας και αυτές τις υπέροχες νότες ψημένου των βραζιλιάνικων καφέδων.
Ιδανικός και για συνταγές με γάλα.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ο Origin Brazil είναι ένας γοητευτικός, κομψός και ντελικάτος καφές. Οι κλασσικές νότες γλυκών δημητριακών των βραζιλιάνικων καφέδων και η υπόνοια ψημένων κόκκων τον ανάγουν στην ιδανική επιλογή, εάν θέλετε έναν εξαιρετικά βελούδινο και ήπιο καφέ.

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ

Για να επιτύχουμε τη μεταξένια υφή και τις ζεστές νότες ψημένου αυτού του καφέ Nespresso Origin Brazil καβουρδίζουμε χωριστά τους βραζιλιάνικους καφέδες Arabica. Καβουρδίσαμε ελαφρώς τον καφέ φυσικής επεξεργασίας από την περιοχή Cerrado και δώσαμε ένα πιο ήπιο καβούρδισμα μεγαλύτερης διάρκειας στους κόκκους Bourbon, για να αναπτυχθεί η γλυκύτητά τους.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Αυτός ο καφές Nespresso Professional αποτελείται από ένα χαρμάνι βραζιλιάνικου Arabica με μια νότα γλυκών δημητριακών χαρακτηριστικό της προέλευσής του. Ορισμένοι καφέδες Arabica προέρχονται από φυτείες σε οροπέδια της περιοχής Minas Gerais στη νότια Βραζιλία , αλλά ξεκινήσαμε με μερικές ποικιλίες που καλλιεργούνται στην άγονη σάβανα της περιοχής Cerrado. Έπειτα, αναμείξαμε κόκκους καφέ Bourbon ημι-υγρής επεξεργασίας που είναι γνωστοί για τη μελένια γλυκύτητά τους. Αυτό το χαρμάνι πραγματικά συλλαμβάνει το πνεύμα του βραζιλιάνικου καφέ.

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ

To 2003 ανακοινώσαμε τις δεσμεύσεις μας για τη διατηρησιμότητα και την ποιότητα. Σήμερα, γιορτάζουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία μας με τη Rainforest Alliance μέσω του Προγράμματος Διατηρήσιμης Ποιότητας ΑΑΑ TM. Προμηθευόμαστε πάνω από το 80% του καφέ μας από φάρμες ΑΑΑ και πάνω από το 40% του καφέ μας από τις πιστοποιημένες φάρμες Rainforest AllianceTM.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Η Nespresso δεσμεύεται να είναι σημαντικός αρωγός μιας αειφόρου οικονομίας καφέ, από την παραγωγή του καφέ έως την ανακύκλωση καψουλών.
Από το ξεκίνημά της, η Nespresso επέλεξε το αλουμίνιο, επειδή είναι το ιδανικό υλικό, για να προστατέψει τα αρώματα των καφέδων της. Επιπλέον, έχει το πλεονέκτημα να είναι 100% ανακυκλώσιμο.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Είδη Σερβιρίσματος Καφέ
Απολάυστε τον καφέ σας στην τέλεια κούπα
Ανακαλύψτε Περισσότερα
Συντήρηση και Αφαλάτωση Μηχανής Καφέ
Σχεδιασμένο για την πλήρη γκάμα μηχανών σας
Ανακαλύψτε Περισσότερα
Βάσεις και Θήκες για Κάψουλες Καφέ
Ένας όμορφος τρόπος παρουσίασης των προϊόντων καφέ σας
Ανακαλύψτε Περισσότερα
17 ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Η Nespresso προσφέρει μια πλήρη σειρά εξειδικευμένων υπηρεσιών, καθώς δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από μια μηχανή καφέ που λειτουργεί τέλεια.
Για αυτό, σας παρέχουμε επαγγελματικές μηχανές καφέ σε άψογη κατάσταση λειτουργίας και άμεση εξυπηρέτηση για ό,τι χρειάζεστε μετά την πώληση, όπως προμήθειες, συντήρηση ή τεχνικές υπηρεσίες.
ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Εγκατάσταση και επίδειξη της καινούργιας επαγγελματικής μηχανής σας**
ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Για παραγγελίες άνω των 100 μερίδων καφέ ή αξίας 40€ η παράδοση είναι δωρεάν.
ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
Οι τεχνικοί μας μπορούν να παρέχουν επί τόπου βοήθεια εντός 2 εργάσιμων ημερών **
ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ
Αντικατάσταση του μηχανήματος κατά τη διάρκεια του σέρβις εάν η επισκευή δεν είναι δυνατή επί τόπου **
*Τιμές τυπικής μονάδας χωρίς Φ.Π.Α
** Για αυτές τις υπηρεσίες μπορεί να υπάρχει χρέωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 210 67 11 007.