Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ NESPESSO PROFESSIONAL ΣΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Ένα φλιτζάνι καφέ Nespresso® δεν περιέχει απλώς έναν καφέ
με εξαιρετική γεύση
, αλλά ξεχωρίζει και για κάτι άλλο.
Να, λοιπόν, πώς έχουμε ενσωματώσει τη βιωσιμότητα στις λειτουργίες μας…

icon recycle dark background

ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Με τη μοναδική μας συνεργασία με τη Rainforest Alliance δημιουργήσαμε το πρόγραμμα AAA Sustainable Quality™ Program, μέσω του οποίου επιδιώκουμε να εξασφαλίσουμε την προμήθεια κορυφαίας ποιότητας καφέ με βιώσιμες μεθόδους.

icon care

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ

Μέσω του προγράμματος Aluminium Stewardship Initiative (ASI), του ομώνυμου οργανισμού πιστοποίησης, έχουμε δεσμευτεί να τηρούμε τα πρότυπα υπεύθυνης προμήθειας και χρήσης του αλουμινίου με στόχο να αφήσουμε το θετικό αποτύπωμα της εταιρείας μας στη βιοποικιλότητα, στις κοινότητες και στο κλίμα του πλανήτη μας.

farmer

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Βοηθούμε τους καλλιεργητές καφέ να συμβάλλουν θετικά στην επιβεβλημένη αλλαγή. Μπορούν να καρπωθούν και οι ίδιοι τα οφέλη καλύτερης ποιότητας, τιμής και παραγωγικότητας μέσα από την εφαρμογή και βελτίωση της πρακτικής, αλλά και μέσα από την ενίσχυση της ανθεκτικότητας στις κοινότητές τους, ώστε να προστατευθούν η μελλοντική ανάγκη προμήθειας υψηλής ποιότητας καφέ και τα οικονομικά της κοινότητας.

coffee beans
icon planet

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Εφαρμόζουμε σταθερά μεθόδους καινοτομίας στην γκάμα των προϊόντων μας, καθώς στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας εξαιρετικές και αποκλειστικές ποικιλίες καφέ από όλον τον κόσμο και μοναδικά χαρμάνια, όπως τον Peru Organic.

icon recycle

ΑΝΑΚΥΛΩΣΗ

Συλλέγουμε από τους πελάτες μας και ανακυκλώνουμε τις χρησιμοποιημένες κάψουλες. Το αλουμίνιο ανακυκλώνεται, είτε για να χρησιμοποιηθεί σε νέες κάψουλες είτε για να αξιοποιηθεί σε εντελώς διαφορετικά προϊόντα αλουμινίου, ενώ ο αλεσμένος καφές που περιέχεται στις κάψουλες επαναχρησιμοποιείται ως βελτιωτικό πρόσθετο σε βιοκαύσιμα και ως εδαφοβελτιωτικό.

recycled pen

ΕΝΑ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΚΑΦΕ
ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Εμείς στη Nespresso® έχουμε δεσμευτεί να εργαζόμαστε για την επίτευξη της βιωσιμότητας. Χτίζουμε σημαντικές σχέσεις με όσους αποτελούν μέρος της αλυσίδας αξίας και αφήνουμε θετικό αποτύπωμα με τεράστια απήχηση.

Η βιωσιμότητα βρίσκεται στον πυρήνα της παραγωγής καφέ και των συστημάτων παρασκευής καφέ. Για το λόγο αυτό, έχουμε σχεδιάσει λύσεις για εσάς. Η μηχανή καφέ Zenius ζεσταίνει το νερό σε χρόνο κάτω από 25 δευτερόλεπτα και διαθέτει διακόπτη απενεργοποίησης, ώστε να εξοικονομεί ρεύμα. Οι μηχανές μας χρησιμοποιούν μόνο την ακριβή ποσότητα αλεσμένου καφέ, νερού και ενέργειας που χρειάζεται για κάθε φλιτζάνι.

zenius bundle

Γιατί να μην χρησιμοποιήσετε τη Zenius σε μικρά γραφεία ή σε πολλά σημεία διάθεσης καφέ,
ώστε να τηρούμε και τις κοινωνικές αποστάσεις στον χώρο εργασίας;

Θα θέλατε να εξασφαλίσετε μια υπέροχη ατμόσφαιρα στον εργασιακό σας χώρο και να προσφέρετε στους συνεργάτες και τους καλεσμένους σας απολαυστικές εμπειρίες καφέ;

Επικοινωνήστε τώρα