Ξενοδοχείο

Ξενοδοχείο

Πώς η Nespresso μπορεί να προσφέρει πρόσθετη ποιότητα στα ήδη υψηλά πρότυπα του ξενοδοχείου σας, ξεπερνώντας τις προσδοκίες των φιλοξενουμένων σας;

Στο πλαίσιο της διασφάλισης μιας αξέχαστης διαμονής στο ξενοδοχείο σας, οι πελάτες σας σίγουρα θα εκτιμήσουν το γεγονός ότι μπορούν να απολάυσουν έναν εξαιρετικό καφέ, όποτε επιθυμούν. Η επιλογή της Nespresso και των Εκλεκτών Ποικιλιών της, αποτελεί ένδειξη του πάθους σας για υπεροχή και της δέσμευσής σας προς τους πελάτες σας. 

Στο lobby, στα δωμάτια, στις αίθουσες συνεδριάσεων, στο μπουφέ, στο εστιατόριο και στο μπαρ, χρειάζεστε ειδικές λύσεις για τον καφέ που να είναι προσαρμοσμένες σε κάθε ένα περιβάλλον ξεχωριστά. Η ευελιξία του συστήματος Nespresso σημαίνει ότι πάντοτε θα βρίσκετε τη σωστή λύση καφέ στο σωστό μέρος με την ίδια απαράμιλλη ποιότητα. 

{}
 • nespresso-pro

  1. Λύσεις ειδικά για τις ανάγκες σας

  Υποδοχή, αίθουσα αναμονής ή χώρος προσωπικού: η Nespresso μπορεί να προσαρμόσει ένα ειδικό σύστημα που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες καφέ.

 • nespresso-pro

  2. Ευκολία Χρήσης

  Όποια και αν είναι η μηχανή σας, όποια και αν είναι η προτιμώμενη συνταγή σας, ο τέλειος καφές σερβίρεται με το πάτημα ενός κουμπιού.

 • nespresso-pro

  3. Μια θετική εικόνα

  Η προσοχή στη λεπτομέρεια και την ποιότητα σε κάθε επίπεδο αντανακλά θετικά στην εικόνα της επιχείρησή σας.

 • nespresso-pro

  4. Αξιόπιστη εξυπηρέτηση

  Σας παρέχουμε αξιόπιστη εξυπηρέτηση μετά την πώληση για τη συντήρηση της μηχανής σας και για την αγορά αναλώσιμων προϊόντων.