Εστιατόριο

Εστιατόριο

Η Nespresso είναι ο ιδανικός συνεργάτης για τα εστιατόρια που θέλουν να ενισχύσουν την εμπειρία των επισκεπτών τους μέσα από ένα εξαιρετικό φλιτζάνι καφέ.

Η Nespresso και οι επαγγελματίες υψηλής γαστρονομίας κάνουν τα πάντα προκειμένου να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια στην αναζήτησή τους για προϊόντα εξέχουσας ποιότητας. Προσφέρετε στους πελάτες σας μια αλησμόνητα, πολύτιμη στιγμή απόλαυσης, με τη σειρά Εκλεκτών Ποικιλιών Nespresso

Όταν πρόκειται για την ικανοποίηση των πελατών σας, η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι ύψιστης σημασίας για εσάς. Είμαστε υπερήφανοι για τη συνεργασία μας με πάνω από 400 από τα πιο σημαντικά εστιατόρια του κόσμου που προσφέρουν Εκλεκτές Ποικιλίες Nespresso στους επισκέπτες τους.

{}
 • nespresso-pro

  1. Υψηλής ποιότητας πρότυπα

  Από την παραγωγή των γκουρμέ καφέδων μας, έως τη σύλληψη του σχεδιασμού και της τεχνολογίας μηχανών μας, εξασφαλίζουμε τον εξαιρετικό καφέ σε κάθε κούπα.

 • nespresso-pro

  2. Ευκολία Χρήσης

  Όποια και αν είναι η μηχανή σας, όποια και αν είναι η προτιμώμενη συνταγή σας, ο τέλειος καφές σερβίρεται με το πάτημα ενός κουμπιού.

 • nespresso-pro

  3. Ποικιλία και ευελιξία

  Ο κάθες πελάτης έχει ξεχωριστή προσωπικότητα, όπως και η κάθε Εκλεκτή Ποικιλία. Τα μοναδικά μίγματα μας προσαρμόζονται για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

 • nespresso-pro

  4. Προσαρμοσμένες λύσεις

  Μπαρ, τραπεζαρία, σαλόνι ή τροφοδοσία εκδηλώσεων: η Nespresso παρέχει μια προσαρμοσμένη λύση με μοναδικό στόχο, την ευχαρίστηση των πελατών σας.