Υπηρεσίες

hidden

Η Nespresso κατανοεί τις ανάγκες της επιχείρησής σας


Χρειάζεστε αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη και τις ειδικές υπηρεσίες που θα σας δώσουν το χρόνο να επικεντρωθείτε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Είτε πρόκειται για παράδοση εντός 48 ωρών ή το δανεισμό των επιπλέον μηχανών, η Nespresso φροντίζει τις λεπτομέρειες για σας.

Οι εκπρόσωποι της Nespresso ειδικεύονται στον τομέα της επιχείρησής σας, καθώς είναι οι αποκλειστικοί σύμβουλοί σας. Από την Εκλεκτή Ποικιλία, στη σωστή μηχανή, αξεσουάρ ή υπηρεσίες, προσφέρουμε τη λύση του καφέ που ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από μια μηχανή που λειτουργεί τέλεια. Οι έμπειροι τεχνικοί της Nespresso είναι πάντα έτοιμοι να λύσουν το παραμικρό πρόβλημα. Μπορούν να είναι στο χώρο σας μέσα σε 48 ώρες και θα σας δανείσουν μια μηχανή εάν αυτό απαιτείται.

Έχετε άμεση πρόσβαση στους ειδικούς καφέ της Nespresso μέσω του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών μας. Η ομάδα των ειδικών μας μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μια παραγγελία, να προγραμματίσετε μια συνάντηση για τη συντήρηση της μηχανής ή να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε.