13 Εξαιρετικές Εκλεκτές Ποικιλίες

Κάθε Εκλεκτή Ποικιλία της Nespresso έχει τη δική της προσωπικότητα και τα δικά της διακριτά αρώματα καθρεφτίζοντας τη γη προέλευσής της. Κατηγοριοποιούνται με βάση την ποσότητα και την ένταση του καφέ. Προσφέρουμε πέντε σειρές καφέδων για να απολαύσετε ως Ristretto (25 ml), Espresso (40 ml), Lungo (110 ml) ή χωρίς καφεΐνη (40 και 110 ml).

Τρόποι για να απολαύσεις τον nespresso

Πρώτα επιλέγετε την Εκλεκτή Ποικιλία σας και μετά απολαμβάνετε την κρέμα και τα υπέροχα αρώματά της …
Καλώς ήρθατε στην τέχνη γευσιγνωσίας του espresso από την Nespresso.
{"timeout":0,"speed":1000,"fx":"fade","reverse":"true"}
{}
 • Ristretto

  25ml

  Η πλούσια γεύση ενός αληθινού Ristretto. 

  Απολαύστε τον Ristretto το πρωί ή μετά από ένα γεύμα. Σερβίρετε σε ένα τυπικό μικρό φλιτζάνι του Ristretto, για να μπορέσετε να τον απολαύσετε στην πιο αγνή του μορφή. Συνήθως πίνεται χωρίς γάλα, με μια ιδέα ζάχαρης.

  nespresso-pro
 • Espresso

  40ml

  Ξυπνήστε με ένα νόστιμο Espresso: μια δόση ποιότητας Arabica και Robusta σε κάθε φλιτζάνι.

  Το κλασικό σύστημα βασίζεται στα 25 χρόνια εμπειρίας της Nespresso και έχει σχεδιαστεί για να εξάγετε επιδέξια τους κόκκους του καφέ, δημιουργώντας μια βαθιά και πλούσια «κρέμα».

  nespresso-pro
 • Lungo

  110ml

  Ένας καφές Lungo είναι η μεγαλύτερη εκδοχή του Espresso. Οι Lungo Εκλεκτές Ποικιλίες της Nespresso εγγυώνται υπέροχη γεύση μέχρι την τελευταία σταγόνα.

  Οι Lungo καφέδες έχουν πλούσια αρώματα και μπορείτε να τους απολαύσετε είτε σε μεγαλύτερη ποσότητα και σκέτους, είτε με γάλα.

  nespresso-pro
 • Γάλα

  Συνταγή

  Μια ομαλή εκτέλεση του Espresso με ένα κάλυμμα αφρού γάλακτος: ένα παραδοσιακό Cappuccino παντρεύει τον πλούτο του Espresso με την απαλή κρέμα αφρού γάλακτος.

  Κατακτήστε την τέχνη του καπουτσίνο και απολαύστε τον μοναδικό χαρακτήρα της κάθε Εκλεκτής Ποικιλίας. Δημιουργήστε αφρό γάλακτος με το Aeroccino.

  nespresso-pro